خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیچ کس اجازه دخالت در انتصابات آموزش و پرورش را ندارد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 05 خرداد 1404 - 10:30
قزوین- مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: در انتصابات با افراد مطلع مشورت خواهم کر ولی به هیچ کس اجازه دخالت در انتصابات نخواهم داد.
انتصابات،مديران،مدارس،تاكيد،اصغري،انتصاب،سامانه،مشورت

به گزارش خبرنگار مهر، حسنعلی اصغری صبح دوشنبه در جلسه شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش قزوین با اشاره به اهمیت رعایت قوانین و شیوه‌نامه‌ها بویژه در مباحث مالی گفت: لازم است در راستای قانون‌مداری تمامی مدیران، هزینه‌کردهای مدارس را طبق آیین‌نامه‌های مالی انجام دهند تا از بروز مشکلات احتمالی نیز جلوگیری شود.
وی افزود: عدم واگذاری فضاهای ورزشی بدون قرارداد نیز از نکاتی است که تمامی مدیران باید در دستور کار خود قرار دهند.
اصغری همچنین با تاکید بر فعال‌سازی میزخدمت ادارات نواحی و مناطق خواستار تکریم ارباب رجوع و پیگیری و حل مشکلات آنان شد.
مدیرکل آموزش و پرورش قزوین در ادامه با مهم خواندن بحث مشورت در انتصابات تاکید کرد: در انتصابات با افراد مطلع مشورت خواهم کرد ولی به هیچکس اجازه دخالت در انتصابات نخواهم داد.
وی تاکید کرد: مدیران و رؤسای نواحی و مناطق نیز در انتصابات خود دارای اختیارات لازم هستند.
این مسئول از آغاز فرایند ثبت‌نام متقاضیان مدیریت مدارس خبر داد و خاطرنشان کرد: متقاضیان مدیریت مدارس و مراکز آموزشی تربیتی دارای شرایط می‌توانند طی فرآیند انتخاب و انتصاب مدیران از تاریخ ۱۴۰۴/۲/۳۰ لغایت ۱۴۰۴/۳/۱۵ با مراجعه به سامانه my.medu.ir درخواست خود را ثبت کنند؛ ثبت نام در سامانه مذکور الزامی و انتصاب خارج از فرآیند امکان پذیر نمی باشد.