خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 04 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروج دویچه بانک از فروش سهام جهانی/اخراج ۱۸ هزار کارمند تا ۲۰۲۲

مهر | اقتصادی | دوشنبه، 17 تیر 1398 - 13:30
دویچه بانک اعلام کرد که به عنوان بخشی از برنامه اصلاح ساختاری خود، از تجارت و فروش سهام جهان خارج خواهد شد و ۱۸۰۰۰ نفر از مجموع ۷۴۰۰۰ نفر کارکنان خود را، تا سال ۲۰۲۲ اخراج خواهد کرد.
بانك،دويچه،يورو،اصلاحات

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، دویچه بانک اعلام کرد که به عنوان بخشی از برنامه اصلاح ساختاری خود، از تجارت و فروش سهام جهان خارج خواهد شد و ۱۸۰۰۰ نفر از مجموع ۷۴۰۰۰ نفر کارکنان خود را، تا سال ۲۰۲۲ اخراج خواهد کرد.
به این ترتیب تا سال ۲۰۲۲، دویچه بانک در نظر دارد ۶ میلیارد یورو از هزینه‌های خود را کاهش دهد و میزان آن را به ۱۷ میلیارد یورو برساند.
دویچه انتظار دارد برنامه اصلاحات این بانک تا سال ۲۰۲۲ حدود ۷.۴ میلیارد یورو هزینه داشته باشد.
این بانک آلمانی احتمالاً گزارش خواهد داد که در ۳ ماهه دوم ۲۰۱۹، به طور خالص ۲.۸ میلیارد یورو ضرر کرده است.
نتایج عملکرد سه ماهه دوم دویچه بانک در ۲۵ جولای منتشر خواهد شد.
هیأت نظارت دویچه بانک، روز یکشنبه جلسه‌ای برای آرام کردن سرمایه‌گذاران در مورد برنامه اصلاحات این بانک، جلسه‌ای تشکیل داد.
کریستین سوئینگ، مدیرعامل بانک، گفت: امروز ما اساسی‌ترین اصلاحات و تغییر رویه دویچه بانک در چند دهه اخیر را اعلام کردیم.