خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایشگاه آثار هنرمندان ایرانی به ارمنستان رفت

مهر | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 04 خرداد 1404 - 18:06
به مناسبت روز پیروزی و صلح در ارمنستان، نمایشگاه گروهی آثار هنرمندان ایرانی با محوریت اشتراکات فرهنگی ۲ ملت، در گالری انجمن هنرهای تجسمی ارمنستان در ایروان برگزار شد.
فرهنگي،ارمنستان،هنري،ايران،نمايشگاه،تجسمي،هنرهاي،هنرمندان،ايراني

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایشگاه گروهی آثار هنرمندان ایرانی با محوریت اشتراکات فرهنگی ۲ ملت، دوشنبه ۳۱ اردیبهشت با حضور محمد اسدی‌موحد رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان، صفاریان رئیس انجمن هنرهای تجسمی ارمنستان، سرینه رستم‌لو نماینده موزه اسقف آرداک مانوکیان تهران در ارمنستان و جمعی از هنرمندان و مسئولان فرهنگی ۲ کشور افتتاح شد.
این رویداد با همکاری رایزنی فرهنگی ایران در ارمنستان، کانون فرهنگی هنری دایا و مؤسسه فرهنگی هنری نصر ایرانیان برگزار شد و آثاری از ده‌ها هنرمند ایرانی در حوزه‌های مختلف هنرهای تجسمی شامل نقاشی، نقاشی‌خط، عکاسی، تصویرسازی، هنر دیجیتال، عروسکسازی، مجسمه‌سازی و صنایع دستی به نمایش گذاشته شد.
این نمایشگاه که با هدف تقویت گفتمان بین‌فرهنگی، ترویج صلح و نمایش اشتراکات تاریخی و هنری ایران و ارمنستان برگزار شده است، هنرمندان ایرانی با خلق آثاری با مضامینی چون معماری و پوشش سنتی مشترک، نمادهای ارمنستان، روز جمهوری و آزادی شهر شوشی در سال ۱۹۹۲، مشارکتی مؤثر در این تبادل فرهنگی داشتند.
رئیس انجمن هنرهای تجسمی ارمنستان در سخنان خود با تأکید بر اهمیت چنین همکاری‌هایی، از ایران به‌عنوان کشوری با میراث هنری غنی یاد کرد و خواستار ادامه این روند شد.
همچنین اسدی‌موحد رایزن فرهنگی ایران، این نمایشگاه را جلوه‌ای از زبان مشترک هنر و گامی مؤثر در نزدیکی فرهنگی ۲ ملت دانست.
این نمایشگاه با مدیریت هنری مژده مصحفی توانا برگزار شد و تا دوم خرداد ۱۴۰۴ ادامه داشت.