خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وقوع 2 هزار حریق در عرصه‌های منابع طبیعی استان ایلام - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 04 خرداد 1404 - 16:13
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام گفت:در استان ایلام 84 نقطه بحرانی وجود دارد و در طول سال بیش از 2 هزار و 500 حریق به وقوع پیوسته است.
طبيعي،ايلام،منابع،حفظ،عرصه،استان،دانشگاه،بلوط،حريق،جنگل،زيست ...

به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از ایلام، یاسم خان محمدیان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام در جلسه هم اندیشی سیاستگزاران،دانشگیاهیان، مجریان ،سمن ها و اصحاب رسانه پیرامون آتش سوزی در منابع طبیعی از پیشگیری تا اقدام در دانشگاه ایلام با اشاره به اینکه در استان ایلام 84 نقطه بحرانی وجود دارد،گفت:در طول سال بیش از 2 هزار و 500 حریق به وقوع پیوسته است.
وی افزود: حفظ منابع طبیعی و جلوگیری از حریق جنگل‌ها یکی از مهمترین اهداف این اداره کل در استان ایلام است که باید در فصل تابستان و گرمای هوا بیشتر مورد توجه قرار گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه ،جنگل‌ها یک میراث ارزشمند برای آینده هستند،افزود: استان ایلام دارای جنگل‌ها و مراتع زیبا و ارزشمندی است که نه تنها به عنوان یک منبع طبیعی، بلکه به عنوان یک اکوسیستم مهم برای حفظ تنوع زیستی عمل می‌کند.
خانمحمدیان تاکید کرد:جلوگیری از حریق در راستای حفظ این عرصه های طبیعی می تواند از بروز پیامدهای جبران‌ناپذیری مهم و ضروری است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام بیان داشت: ما به عنوان مسئولان و متولیان این حوزه باید به مردم آموزش دهیم که چگونه می‌توانند در حفظ و نگهداری این منابع مشارکت کنند.
مشارکت همگانی در این زمینه بسیار ضروری است، زیرا بدون همکاری جامعه محلی، اقدامات ما به تنهایی کافی نخواهد بود.
تاج الدین صالحیان معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام نیز در این جلسه،گفت:خوشبختانه در محیط دانشگاه به عنوان محل طرح و بحث مسائل اجتماعی از جمله مسئله مهم منابع طبیعی و‌محیط زیست تشکیل شده است.
وی افزود: این امر از این جهت مهم است که علم و عمل وقتی در کنار هم قرار گیرد نتایج خوب و چشمگیری را به دنبال خواهد داشت.
صالحیان تاکید کرد: لازم به ذکر است از وجود ثمن ها و تشکل های سازمان های مردم نهاد که با احساس مسیولیت به طور خود جوش درجلوگیری و اطفا حریق تلاش می کنند تشکر و قدردانی کنیم.
این مقام مسئول ادامه داد: بلوط نه تنها لازمه زندگی بلکه عین زندگی است و‌ ضروری است دستگاه های اجرایی مرتبط در حفظ این عرصه طبیعی تمام تلاش خود را بکار گیرند.
حفظ منابع طبیعی و جنگل‌های بلوط زاگرس؛ تعهد دانشگاه ایلام در راستای مسئولیت‌های اجتماعی
همایون مراد نژادی سرپرست دانشگاه ایلام نیز در این آیین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تاکید بر اینکه امیدواریم هیچگاه شاهد کوتاهی نهادها و دستگاه های اجرایی در حوزه مسئولیت های اجتماعی از جمله حفط منابع طبیعی و محیط زیست نباشیم ،گفت: حافظت از جنگل ها و منابع طبیعی یکی از مهترین وظایف ماست .
وی افزود: جنگل های بلوط در زاگرس نه تنها طبیعت نیست بلکه حافظ تاریخ سرزمین ماست و در راستای حفظ این تاریخ غنی باید تمام تلاش خود را بکار بست.
سرپرست دانشگاه ایلام با اشاره به اینکه،این نهاد علمی در کنار دیگر دستگاه های خدمات رسان برخود لازم می داند در حفظ عرصه های طبیعی و‌محیط زیست این قول را خواهد داد با برگزاری جلسه های متعدد در طول سال در جهت حفظ جنگل ها و‌منابع طبیعی و عرصه های محیط زیست تمام تلاش خود را بکار خواهد بست.
مرادنژادی در پایان تصریح کرد: امیدواریم نتیجه برگزاری این نشست ها را در کاهش آتش سوزی ها و همچنین حفظ منابع و عرصه های طبیعی علی الخصوص جنگل های بلوط زاگرس شاهد باشیم.
به گزارش تسنیم، در پایان این نشست نمایندگان تشکل ها و‌ثمن ها پیشنهادات خود را در جهت جلوگیری ازحریق در عرصه های منابع طبیعی ارائه کردند.
انتهای پیام/180/