خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولد سه‌قلوها در بیمارستان حضرت ولی‌عصر (عج) اقلید

مهر | سلامت و پزشکی، اجتماعی و حوادث، استان‌ها | یکشنبه، 04 خرداد 1404 - 15:06
اقلید- رئیس بیمارستان حضرت ولی‌عصر(عج) اقلید گفت: با بهره‌گیری از تخصص پزشکان و تجهیزات پیشرفته، یک مادر باردار پرخطر در دومین زایمان خود، سه‌قلو به دنیا آورد.
زايمان،نوزادان،بيمارستان،اقليد،مادر،غلامپور،باردار

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین غلامپور با اشاره به تولد سه‌قلوها در اقلید گفت: با بهره‌گیری از تخصص پزشکان و تجهیزات پیشرفته، یک مادر باردار پرخطر در دومین زایمان خود، سه‌قلو به دنیا آورد.
وی ادامه داد: این زایمان کم‌نظیر نتیجه هماهنگی دقیق میان تیم‌های بلوک زایمان، اتاق عمل، بیهوشی و متخصصان زنان و زایمان بود که با تکیه بر تجهیزات پیشرفته و تجربه نیروهای متخصص انجام گرفت.
خوشبختانه وضعیت عمومی مادر و نوزادان رضایت‌بخش و پایدار است.
رئیس بیمارستان ولیعصر(عج) اقلید افزود: مادر باردار در هفته سی و چهارم با عمل سزارین تحت مراقبت‌های ویژه قرار گرفت و نوزادان بلافاصله پس از تولد، برای دریافت خدمات درمانی به بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان (NICU) منتقل شدند.
غلامپور با اشاره به تلاش‌های مستمر مجموعه درمانی بیمارستان برای ارتقای سطح سلامت جامعه افزود: موفقیت‌هایی از این دست، نشانگر عزم جدی بیمارستان در ارائه خدمات ایمن، تخصصی و انسانی به مادران و نوزادان است.
رئیس بیمارستان ولیعصر (عج) اقلید همچنین بر لزوم ترویج فرهنگ فرزندآوری در جامعه تأکید و تصریح کرد: با برنامه‌ریزی رسانه‌ای و آموزشی هدفمند، می‌توان خانواده‌ها را با مزایای داشتن فرزندان بیشتر و نقش آن در پویایی و جوان‌سازی جمعیت کشور آشنا کرد.