خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرحوم قفلی پرچمدار نیکوکاری و آموزش بود

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 04 خرداد 1404 - 15:00
رئیس سازمان بهزیستی کشور در پی درگذشت ناصر قفلی، خیر نام‌آشنا و رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز، پیام تسلیتی صادر کرد.
رئيس،خيرين،بهزيستي،سازمان،كشور،قفلي،تسليت،گرامي

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدجواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی کشور در پی درگذشت ناصر قفلی، خیر نام‌آشنا و رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز، پیام تسلیتی صادر کرد.
در متن پیام رئیس سازمان بهزیستی کشور آمده است: با قلبی آکنده از اندوه، درگذشت خیر نیک‌اندیش و مدرسه‌ساز خستگی‌ناپذیر، شادروان دکتر ناصر قفلی را تسلیت می‌گوئیم.
او که عمر پر برکتش را وقف تعلیم و تربیت فرزندان ایران اسلامی کرد و با همت والای خود، چراغ دانایی را در محروم‌ترین مناطق این سرزمین روشن ساخت.
ایشان نه‌تنها در قامت رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز، بلکه پیش و پس از رحلت مرحوم حافظی، چه در کسوت نایب‌رئیسی و چه در هر نقش دیگری، همواره پرچمدار نیکوکاری و پیشگام در خدمت به آموزش و پرورش بودند.
مدارس و مراکز آموزشی‌ای که با دستان پرتوان و دلِ سرشار از ایمان او بنا شد، تنها سازه‌هایی از سنگ و آجر نیستند، بلکه گنجینه‌هایی از مهر و دانش‌اند که یاد و نامش را تا همیشه زنده نگاه خواهند داشت.
سازمان بهزیستی کشور این ضایعه‌ی بزرگ را به خانواده‌ی گرامی، جامعه‌ی خیرین مدرسه‌ساز، همکاران و دوستداران راه انسان‌سازی تسلیت عرض می‌کند و از خداوند متعال برای آن مرحوم غفران الهی، رحمت واسعه و مقام بلند در جوار اولیای خدا مسئلت دارد.
روحش شاد، یادش گرامی و راهش پر رهرو باد.