افزایش حق بیمه تامین اجتماعی رانندگان بر پایه دستمزد
معاون بیمهای سازمان تامین اجتماعی گفت: در پی نگرانی رانندگان از افزایش حق بیمه، دولت همچنان نیمی از سهم بیمه را میپردازد و افزایش فعلی بهدلیل رشد دستمزدها و محدود شدن حمایت دولت است.

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی سوال از سوی تعدادی از رانندگان با موضوع افزایش حق بیمه رانندگان، معاون بیمهای سازمان تأمین اجتماعی در گفتگویی تلویزیونی با اعلام اینکه دولت همچون گذشته، پنجاه درصد از ۲۷ درصد حق بیمه رانندگان را پرداخت میکند، گفت: دو برابر شدن حق بیمه رانندگان صحیح نیست و آن چه که تغییر یافته بر اساس قانون برنامه هفتم پیشرفت محدود شدن حمایت دولت تا میزان حداقل دستمزد مصوب سالانه است.
معاون بیمهای سازمان تأمین اجتماعی گفت: یکی از موضوعات مهم در برنامه هفتم پیشرفت، موضوع پایداری صندوقهای بازنشستگی و رفع ناترازی در آنهاست، در همین راستا، دولت و مجلس شورای اسلامی تصمیم گرفتند در میزان مشارکت صندوقها در پرداخت حق بیمه گروههای خاص از جمله (سربازان، کارگاههای زیر ۵ نفر و رانندگان) برای عدالت ایجاد شود برای این منظور، از آنجا که رانندگان هم در گروه خاص هستند پرداخت بخشی از حق بیمه آنها را دولت تقبل کرده و بخشی هم توسط خودشان پرداخت خواهد شد.
محمدی افزود: با توجه به رشد سالانه دستمزدها، میزان دستمزد مبنای کسر حق بیمه رانندگان نیز افزایش یافته است.
بر اساس برنامه هفتم توسعه، دولت موظف است برای برخی گروهها از جمله کارگاههای زیر ۵ نفر و حق بیمه دوران خدمت سربازی، کمک هزینه ماهیانه را تا سقف حداقل دستمزد ادامه دهد.
وی گفت: در مورد افزایش حق بیمه رانندگان کامیون در سال جاری، سهم حمایتی دولت تا سطح حداقل دستمزد حفظ شده است.
بر این اساس، سهم بیمه رانندگان در سه دسته مختلف به این شرح افزایش یافته است:
رانندگان با دستمزد ۱۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان: ۹۰۰ هزار تومان افزایش سهم راننده
رانندگان با دستمزد ۱۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان: ۵۰۰ هزار تومان افزایش سهم راننده
رانندگان با دستمزد ۱۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان: ۱۴۵ هزار تومان افزایش سهم راننده
محمدی تصریح کرد: علاوه بر این، رانندگانی که از سال ۱۳۹۸ تحت پوشش بیمه تأمیناجتماعی قرار نگرفتهاند، در صورت تأمین اعتبار توسط سازمان برنامه و بودجه، این سازمان، آماده ارائه خدمات بیمهای به این گروه از رانندگان است.