خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهدی تاج: ناصر حجازی فرهیخته ای بود که پای اعتقاداتش ایستاد

مهر | ورزشی | یکشنبه، 04 خرداد 1404 - 12:01
رئیس فدراسیون فوتبال گفت: مربیان فوتبال تقش برجسته ای در تربیت بازیکنان ملی و باشگاهی داشته اند.
مربيان،فوتبال،حجازي،امتياز،ليگ،زحمات،تاج،مرحوم

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی تاج در آئین ملی نکوداشت روز جهانی فوتبال، اظهار داشت: مربیان بزرگی در فوتبال کشور ما آمدند و زحمات زیادی کشیدند.
اگر ما و شما اینجا هستیم‌، نتایج تیم‌های ملی خوب و لیگ مناسب است.
به پاس زحمات عزیزانی است که کار، تلاش و راهبری کرده و امروز در بین ما نیستند.
رئیس فدراسیون فوتبال تاکید کرد: از بین آنها ناصر حجازی را انتخاب کردم که بار دیگر یاد و خاطره اش را گرامی می‌داریم.
توفیق زیادی داشتم تا با مربیان زیادی کار کنم‌.
سال ۶۸ مدیرعامل باشگاه سپاهان بودم و با مربیان زیادی همکاری داشتم.
یادم است سال ۷۲ آن مرحوم را به ذوب آهن بردیم در شرایطی که بازی‌ها ۲ امتیازی بود و در یک نیم فصل ۳ امتیاز گرفته بودیم.
گفتم اگر ۲ امتیاز بگیریم، حجازی سرمربی فصل بعدی ما است اما با کسب ۱۱ امتیاز در لیگ ماندیم.
تاج عنوان کرد: مرحوم حجازی انسان بسیار فرهیخته‌ای بود و پای اعتقاداتش می‌ایستاد.
این موضوع قابل ستایش و قدردانی است.
در مجموع از همه مربیان تشکر می‌کنم.
فوتبال محصول یک کار جمعی شامل رسانه، بازیکن، اسپانسر، ایجنت، بخش مهم آن مربیان، سرمربیان و برگزار کننده مسابقات هستند.
بخش دیگر مقامات برگزاری مسابقه یعنی فدراسیون، سازمان لیگ و … است.
اگر همه این جمع دست به دست هم بدهند اتفاق خوبی برای برگزاری فوتبال می‌افتد و هر قطعه از این پازل قوی کار نکند و نقش خود را به خوبی نشان ندهد، اتفاق خوبی نمی‌افتد.