خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارخانه شیرخشک نهاوند تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 04 خرداد 1404 - 11:53
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان همدان از افتتاح کارخانه شیرخشک نهاوند با ظرفیت تولید سالانه 2000 تن در سال جاری خبر داد. این طرح با سرمایه گذاری قابل توجه بخش خصوصی و دولتی می تواند نقش مهمی در توسعه صنایع غذایی منطقه ایفا کند.
شيرخشك،واحد،استان،تبديلي،شير،غذايي،كارخانه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علی محمدی از بهره‌برداری کارخانه شیرخشک شهرستان نهاوند در سال جاری خبر داد و گفت: در حال حاضر دو واحد کارخانه شیرخشک در استان همدان در دست احداث است که یکی از آنها در شهرستان نهاوند تا پایان سال افتتاح و وارد خط تولید می‌شود.
وی ظرفیت تولید سالانه این کارخانه را 2000 تن شیرخشک عنوان کرد و افزود: این واحد در هر نوبت کاری قادر به فرآوری 240 تن شیر و تبدیل آن به 20 تن شیرخشک خواهد بود.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی استان با اشاره به وجود دو واحد فعال شیرخشک در شهرستان‌های رزن و تویسرکان، تصریح کرد: با بهره‌برداری از این دو واحد جدید، تعداد کارخانه‌های شیرخشک استان به چهار واحد افزایش خواهد یافت.
محمدی به اهمیت این صنعت در فرآوری شیر اشاره کرد و توضیح داد: کارخانجات شیرخشک با انجام فرآیند تبخیر آب شیر، آن را به پودر تبدیل می‌کنند که این امر موجب افزایش ماندگاری، تسهیل حمل و نقل و کاربرد گسترده در تولید محصولات غذایی مختلف می‌شود.
وی در ادامه به وضعیت کلی صنایع تبدیلی استان اشاره کرد و گفت: هم اکنون 242 واحد صنایع تبدیلی و غذایی و سردخانه با پیشرفت فیزیکی بالای 30 درصد و سرمایه‌گذاری 6500 میلیارد تومانی در حال احداث است که پیش‌بینی می‌شود 30 واحد از آنها با سرمایه‌گذاری 600 میلیارد تومانی و اشتغالزایی برای 400 نفر تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.
انتهای پیام/