خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

2 زائر غنایی در حج 2025 فوت شدند

تسنیم | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 04 خرداد 1404 - 11:30
براساس گزارش بخش ویژه حج کشور غنا از ابتدای اعزام حجاج این کشور به عربستان سعودی تاکنون 2 زائر قبل از آغاز مراسم اصلی حج امسال فوت شده اند.
بازگردانده،حج،نفر،كشور،دليل،غنا،زائران،عربستان

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم، الحاجی ای بی ای فوسینی، رئیس روابط عمومی نیروی ویژه حج کشور غنا اعلام کرد از ابتدای آغاز اعزام زائران غنایی به کشور عربستان تا پایان روز گذشته مجموعاً 2 نفر از زائران به دلایل طبیعی فوت شده‌اند و 5 نفر هم به غنا بازگردانده شده‌اند.
فوسینی در ادامه افزود: فوت شدگان به دلیل بیماری خاصی از دنیا نرفتند بلکه در اثر عوارضی همچون سکته قلبی از دنیا رفته‌اند اما 5 نفر دیگر که به کشور بازگردانده شده‌اند به دلیل نقص در پرونده و مدارک آنها بوده است.
به گفته این مقام مسئول بازگردانده شدن این 5 نفر از کشور عربستان به معنی اخراج و مشکلات قضایی نیست بلکه تنها به دلیل برخی نواقص ناخواسته و اشتباه تایپی در برخی اطلاعات مورد نیاز ویزا بوده است که تبعات قضایی و قانونی خاصی برای زائران بازگردانده شده ندارد.
وی همچنین تاکید کرد: به همین دلیل است که از واژه بازگردانده شدن برای 5 نفر زائر مورد نظر استفاده می‌کنیم چون هیچ جرمی مرتکب نشده‌اند و کاملا اتفاقی و از روی سهل‌انگاری برخی مشکلات در ویزا و مدارک مورد نیاز حج آنها ایجاد شده است.
به گفته وی البته تلاش برای رفع نقص یاد شده و بازگرداندن افراد مورد نظر به مکه برای انجام مناسک حج در جریان است و امیدواریم که این افراد بتوانند به اعمال حج 2025 خود برسند.
لازم به یاداوری است که امسال براساس سهمیه تخصیص داده شده به کشور غنا از سوی مقامات حج عربستان سعودی مجموعا 60 هزار زائر غنایی به سرزمین وحی اعزام خواهند شد.
انتهای پیام/