خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حامیان دولت طرابلس به خیابان آمدند

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 04 خرداد 1404 - 11:30
شهروندان لیبی در حمایت از دولت موقت وحدت ملی این کشور در طرابلس تظاهرات برگزار کردند.
ليبي،دولت،تظاهرات،طرابلس،وحدت،ملي،كشور،پارلمان،موقت،حاكميت

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، به دنبال ناامنی‌های اخیر در طرابلس، شماری از شهروندان لیبی جمعه گذشته در پایتخت این کشور تظاهرات برپا کردند و خواستار برکناری دولت طرابلس از قدرت شدند.
به دنبال برگزاری این تظاهرات، شمار دیگری از شهروندان لیبی دیروز به خیابان‌های طرابلس آمدند و در حمایت از دولت موقت وحدت ملی شعار سردادند.
شرکت کنندگان در این تظاهرات با حمل پرچم‌های لیبی فریاد زدند« نه به شبه نظامیان» ، « حاکمیت قانون و دولت، آری» ، « گروه‌های شبه نظامی باید منحل شوند» برخی از تظاهرات کنندگان پلاکادرهایی در دست داشتند که بر روی آنها نوشته شده بود « از دولت وحدت ملی حمایت می‌کنیم» و « ملت خواهان انحلال پارلمان است»
پارلمان لیبی در شرق این کشور مستقر است و دولت منتخب آن بر این بخش از لیبی حاکمیت دارد.
پارلمان لیبی بارها اعلام کرده‌ است که عمر دولت موقت وحدت ملی به پایان رسیده و این درحالی است که این دولت از لحاظ قوانین بین‌المللی به عنوان دولت رسمی لیبی شناخته می‌شود.
به نوشته پایگاه خبری الوسط لیبیا، در تظاهرات دیروز لیبی شماری از شهروندان این کشور از شهرهای مختلف از جمله مصراته ( زادگاه نخست وزیر دولت وحدت ملی) به طرابلس آمدند تا از دولت دبیبه حمایت کنند.
این تظاهرات در حالی برگزار شد که «محمد منفی» رئیس شورای ریاستی لیبی صبح شنبه طی یادداشت کوتاهی در فضای مجازی ( ایکس) از برگزاری تظاهرات در طرابلس استقبال کرد و نوشت: از تمام مردم لیبی می خواهیم با بیان مسالمت آمیز دیدگاه‌های خود را در شهرهای مختلف مطرح کنند تا سنگ بنایی برای تاسیس یک حاکمیت مدرن باشد.
وی با قدردانی از نقش نهادهای امنیتی در حفاظت از تظاهرات، تصریح کرد: همواره گوش دادن به نظرات مردم برای دستیابی به تغییرات، مثبت بوده است.
کارشناسان تحولات لیبی معتقدند: تظاهرات چند روز گذشته در طرابلس نوعی اردوکشی خیابانی برای مخالفان و موافقان دولت موقت وحدت ملی محسوب می شود و این وزن کشی اجتماعی می‌تواند در معادله قدرت در این کشور تاثیرگذار باشد.
انتهای پیام/