خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخست‌وزیر لبنان: به تضمین‌های اسرائیل اعتمادی نداریم

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 04 خرداد 1404 - 10:06
نخست وزیر لبنان اعلام کرد که کشورش به تضمین‌های رژیم صهیونیستی اعتمادی ندارد و به درخواست برای آزادی اسیران لبنانی ادامه می‌دهد.
لبنان،رژيم،نواف،سلام،اراضي،صهيونيستي،توافق

به گزارش مشرق، نخست وزیر لبنان، «نواف سلام» در واکنش به اخباری در خصوص انجام توافق تبادل اسیران میان عراق، ایران و رژیم صهیونیستی که شامل آزادی نیروهایی از حزب‌الله و یک کاپیتان نیروی دریایی لبنان می‌شود، گفت: ما تلاش برای آزادی اراضی اشغالی لبنان را متوقف نکرده‌ایم.
به نقل از رأی الیوم، وی گفت که لبنان «همواره با آمریکا، فرانسه و دوستانش برای إعمال فشار بر اسرائیل جهت توقف تجاوزاتش و عقب‌نشینی از خاک لبنان تلاش می‌کند».
نواف سلام اظهار کرد که دیداری که در واشنگتن حدود دو هفته قبل برگزار شد، برای مسأله بازسازی اختصاص داشت و مبلغ اولیه‌ای برای این منظور جمع آوری شد.
وی همچنین تاکید کرد که دولتش به همکاری با بانک جهانی و سایر طرف‌های حامی مالی و کشورهای برادر برای تأمین حمایت لازم جهت بازسازی مناطق آسیب دیده ادامه می‌دهد.
با وجود توافق آتش بس اما تقریباً هر روزه رژیم صهیونیستی در حملات متجاوزانه خود، لبنان را هدف قرار می‌دهد و این رژیم با وجود توافقات، از اراضی لبنان به صورت کامل عقب نشینی نکرده است.