خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معادن ناایمن شهرستان زرند پلمب می‌شوند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 04 خرداد 1404 - 09:53
کرمان-رئیس دادگستری زرند با تاکید بر حمایت دستگاه قضائی از تولیدکنندگان، از پلمب معادن ناایمن این شهرستان در راستای حفظ جان کارگران خبر داد.
شهرستان،معادن،كارگران،زرند،معدن،قضائي،دادگستري،جان،توليد،صفاري

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا صفاری، در جلسه با رؤسای اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی، صنعت، معدن و اتاق اصناف شهرستان زرند گفت: در سال سرمایه‌گذاری برای تولید، دادگستری شهرستان زرند بیش از گذشته در کنار تولیدکنندگان خواهد بود و از هیچ تلاشی برای رفع موانع تولید دریغ نخواهد کرد.
وی به اقدامات دادگستری زرند در راستای حمایت از صنایع بزرگ شهرستان اشاره کرد و افزود: همانگونه که در موضوع فولاد کمک‌های بسیاری جهت رفع مشکلات و پیشگیری از تعطیلی این صنعت مادر در شهرستان انجام شد؛ در حال حاضر نیز اقداماتی برای شرکت پلور سبز در دست اقدام است تا آن‌ها نیز به آرامش دست یابند و این مهم در خصوص دیگر واحدهای تولیدی خرد و کلان شهرستان نیز انجام خواهد گرفت.
این مقام قضائی با تاکید بر اینکه حمایت از تولید نباید به قیمت به خطر انداختن جان کارگران تمام شود، تصریح کرد: این حمایت‌ها نافی تلاش برای احقاق حقوق کارگران و الزام صنایع و معادن به ایمن‌سازی و سالم‌سازی محیط کاری نخواهد بود.
صفاری، با اشاره به اهمیت ایمنی کارگران در معادن، اظهار داشت: دستگاه قضائی با اقتدار در هر جا که جان کارگران با خطر جدی مواجه باشد ورود خواهد کرد و به طور قطع در صورت وصول گزارش‌هایی مبنی بر ناایمن بودن معادن جهت پیشگیری از حوادث ناگوار قریب‌الوقوع، کارفرما را ملزم به ایمن‌سازی معدن خواهد کرد و در صورت امتناع، به طور قطع آن معدن پلمب خواهد شد.
وی ادامه داد: حفظ جان کارگران در معادن، خط قرمز دستگاه قضائی است و هیچ‌گونه اهمال و قصوری در این زمینه پذیرفته نخواهد شد.
وی از رؤسای ادارات و نهادهای ذیربط خواست تا نظارت مستمر و دقیقی بر معادن شهرستان داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را به دادگستری اعلام کنند.