خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توافق رژیم «الجولانی» با آمریکا بر سر سلاح‌های شیمیایی

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 04 خرداد 1404 - 09:18
رژیم تروریستی الجولانی از توافق میان دمشق و واشنگتن در جریان دیدار روز گذشته سرکرده تروریست‌های حاکم بر سوریه با مقام آمریکایی خبر داد.
سوريه،آمريكا،رژيم،باراك،لغو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، رژیم تروریستی الجولانی اعلام کرد که در جریان دیدار وی با تام باراک فرستاده ویژه آمریکا به سوریه در استانبول طی روز گذشته در خصوص کنار گذاشتن سلاح‌های شیمیایی این کشور به صورت کامل توافق شده است.
آنها همچنین درباره روند ادغام نیروهای کرد سوریه دموکرات موسوم به قسد تحت حمایت آمریکا در نهادهای دولتی صحبت کردند.
در جریان این دیدار در خصوص لغو تحریم‌های آمریکا علیه سوریه رایزنی شد و باراک گفت که آمریکا عملاً این راه را آغاز کرده و این روند تا لغو کامل تحریم‌ها ادامه خواهد داشت.
الجولانی در این نشست مدعی شد که با هرگونه اقدام برای تجزیه سوریه مخالف است.
۲ طرف همچنین بر ضرورت اجرای توافق ترک مخاصمه میان سوریه و رژیم صهیونیستی تاکید کردند.
این در حالی است که هیچ صحبتی در خصوص حملات روزانه رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف سوریه آن هم بعد از براندازی نظام بشار اسد به میان نیامده است.