خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار کرمان: دخالت در هیئت‌های ورزشی ممنوع - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 04 خرداد 1404 - 08:53
استاندار کرمان با تاکید بر اینکه هیئت های ورزشی باید مستقل بمانند، گفت: مدیران دولتی حق دخالت در انتخابات هیئت های ورزشی را ندارند.
ورزش،كرمان،ورزشي،استان،طالبي،استاندار،تأكيد،حمايت،اشاره،توسع ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدعلی طالبی، استاندار کرمان شامگاه شنبه در نشست اولین شورای تربیت‌بدنی و ورزش استان کرمان با بیان اینکه استان کرمان سرشار از ظرفیت‌ها و استعدادهای بالفعل و بالقوه ورزشی است، گفت: باید ورزش را به‌عنوان یکی از محورهای تحول در برنامه‌های توسعه‌ای استان در نظر بگیریم.
نقش ورزش در حل چالش‌های اجتماعی
استاندار کرمان با اشاره به شرایط خاص اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان، ورزش را ابزاری موثر برای مدیریت مسائل و آسیب‌های اجتماعی دانست و افزود: نشاط اجتماعی امروز به یکی از نیازهای مبرم جامعه کرمان تبدیل شده و باید از ظرفیت ورزش برای تقویت این شاخص کلیدی استفاده کنیم.
طالبی ضمن تأکید بر لزوم توسعه همزمان ورزش همگانی و قهرمانی خاطرنشان کرد: حضور تیم‌ها و بنگاه‌های اقتصادی نباید ما را از اهداف اصلی ورزش عمومی دور کند؛ اگر قرار است نسلی سالم و پویا تربیت کنیم، باید در کنار تیم‌های بزرگ، به ورزش همگانی نیز توجه ویژه داشته باشیم.
وی یکی از مهم‌ترین موانع رشد ورزش را حاشیه‌های مخرب دانست و گفت: متأسفانه برخی رشته‌ها درگیر حواشی شده‌اند و این مسئله مانع از پیشرفت آنان شده است.
نقش‌آفرینی هدفمند بخش خصوصی در ورزش
طالبی با اشاره به ظرفیت بخش خصوصی در توسعه زیرساخت‌های ورزشی، بیان کرد: بنگاه‌های اقتصادی باید در حوزه ورزش، نقش‌آفرینی هدفمند و با برنامه داشته باشند؛ به‌ویژه در رشته‌هایی که می‌توانند در آینده نزدیک افتخارآفرین باشند.
استاندار کرمان با بیان اینکه دخالت نهادهای غیر ورزشی در انتخابات هیئت‌های ورزشی را برنمی‌تابد، هشدار داد: هیچ مدیر دولتی نباید در روند انتخابات هیئت‌ها نقش ایفا کند و این هیئت‌ها باید به‌صورت مستقل و حرفه‌ای فعالیت کنند.
وی همچنین تأکید کرد که با نزدیک شدن به انتخابات شوراها، احتمال بهره‌برداری سیاسی از هیئت‌های ورزشی وجود دارد، اما ورود این نهادها به جناح‌بندی‌ها خط قرمز مدیریت استان است.
توسعه گردشگری ورزشی؛ فرصتی برای معرفی کرمان
طالبی ظرفیت گردشگری ورزشی را برای استان کرمان بی‌نظیر دانست و گفت: باید با برگزاری رویدادهای ملی و بین‌المللی، کرمان را به کانون توجه کشور در سال‌های آینده تبدیل کنیم.
برنامه‌هایی مانند «لبخند دنیا به کرمان 1405» می‌تواند بستری برای تحقق این هدف باشد.
وی بر استفاده بهینه از ظرفیت‌های داخلی برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی تأکید کرد و اظهار داشت: واگذاری اماکن ورزشی باید با شفافیت کامل انجام شود و بهره‌مندی عمومی از این اماکن نباید فدای سودجویی شود.
ورزش بانوان؛ از حرف تا عمل
طالبی یکی دیگر از اولویت‌های استان را حمایت عملی از ورزش بانوان دانست و گفت: باید بدون هیچ محدودیتی امکان حضور بانوان در ورزشگاه‌ها فراهم شود؛ در شهرهایی چون کرمان، سیرجان، رفسنجان و شهربابک شاهد تحقق این مهم بوده‌ایم.
پاراالمپیک و المپیک؛ ستادی ویژه برای قهرمانان خاص
وی با اشاره به استعدادهای موجود در ورزش معلولین و توان‌یابان استان بیان کرد: تشکیل ستاد ویژه برای حمایت از ورزشکاران مستعد پارالمپیکی ضروری است و این افراد باید به‌طور خاص شناسایی و حمایت شوند.
استاندار کرمان با تأکید بر خودکفایی هیئت‌های ورزشی، گفت: اقتصاد ورزش باید تقویت شود تا از طریق ارزش‌آفرینی و سرمایه‌گذاری، هم هیئت‌ها و هم تیم‌های ورزشی به استقلال مالی دست یابند.
حمایت قاطع از المپیادهای دانشجویی
در پایان، طالبی با اشاره به میزبانی استان کرمان در المپیاد ورزشی دانشجویان کشور، این رویداد را فرصتی بی‌نظیر برای معرفی ظرفیت‌های استان دانست و خواستار همکاری همه‌جانبه دستگاه‌ها برای برگزاری هرچه بهتر آن شد.
طالبی این نشست را سرآغاز یک تحول جدی دانست و خواستار مشارکت همه‌جانبه صاحب‌نظران برای تحقق راهبردهای اعلام‌شده در جلسه شورای تربیت‌بدنی و ورزش شد.
انتهای پیام/511/