خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیام تسلیت وزیر آموزش و پرورش در پی درگذشت ناصر قفلی

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | شنبه، 03 خرداد 1404 - 22:46
وزیر آموزش و پرورش در پیامی، درگذشت ناصر قفلی، خیر مدرسه‌ساز را تسلیت گفت.
مدرسه،خيرين،پرورش،آموزش،كشور،قفلي،مرحوم،دكتر،جامعه،وَ،نيكوكار

باشگاه خبرنگاران جوان ـ وزیر آموزش و پرورش در پیامی، درگذشت دکتر ناصر قفلی، خیر مدرسه ساز را تسلیت گفت.
متن کامل این پیام به شرح زیر است:
باسمه تعالی
وَ بَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُون
خبر اندوهناک آسمانی شدن چهره ماندگار و خیّر نیکوکار و وارسته عرصه مدرسه سازی، «دکتر ناصر قفلی، رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور» موجب تأثر و تألم خاطر فراوان این جانب شد.
گنجینه وجود ذی جود خیرین مدرسه ساز آموزش و پرورش، خیر کثیری است که آثار و برکات آن تا جهان باقی است، بر تارک نظام تعلیم و تربیت و میهن عزیزمان خواهد درخشید.
بی شک مدیریت و راهبری جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در استمرار خدمات ماندگار مرحوم دکتر حافظی و تلاش‌های خالصانه و خدمات شایسته زنده یاد قفلی، در ساخت بیش از ۸۰ مدرسه در مناطق محروم کشور، اقدام کم نظیری است که ثمرات، خیرات و آثار اخروی فراوانی برای وی که حتی در واپسین روز‌های حیات جاودانه خویش، علیرغم بیماری سخت، در جلسات نهضت توسعه عدالت در فضا‌های آموزشی با حضور ریاست محترم جمهوری، حضور می‌یافت، در پی خواهد داشت.
این جانب ضمن ابراز همدردی، این ضایعه بزرگ را به خانواده بزرگ آموزش و پرورش، جامعه خیرین مدرسه ساز کشور و خانواده معزز و معزای این فقید سعید، «تسلیت و تعزیت» می‌گویم و از خداوند رحمان برای آن مرحوم، رحمت واسعه و غفران الهی مسألت می‌نمایم.
بی تردید خدمات ارزشمند این انسان خیر، متعهد و نیکوکار در عرصه مدرسه‌سازی و محرومیت زدایی از فضا‌های آموزشی، نکویادگاری جاویدان برای ایران عزیز و باقیات الصالحات ارزشمندی برای آن مرحوم خواهد بود.
علیرضا کاظمی
وزیر آموزش و پرورش