خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انجام ۷ ماموریت پلیسی در استان سمنان؛ ۱۰ متخلف دستگیر شدند

مهر | استان‌ها | شنبه، 03 خرداد 1404 - 22:18
سمنان- فرمانده انتظامی استان سمنان از انجام هفت ماموریت ویژه پلیسی طی شبانه روز گذشته در استان خبر داد و گفت: در این رویدادها ۱۰ متخلف دستگیر شدند.
سمنان،حسيني،كشف،استان،باغات،مأموريت،چاقو،دستگيري،سرقت،قاچاق

به گزارش خبرنگار مهر، سردار موسی حسینی شامگاه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران به میزبانی فرماندهی انتظامی استان سمنان از انجام هفت مأموریت ویژه پلیسی در استان خبر داد و ابراز داشت: در این رویدادها ۱۰ متخلف در حوزه‌های مختلف دستگیر شدند.
وی افزود: از این تعداد مأموریت یک مورد پرونده حوزه پلیس فتا، سه مورد قاچاق، یک مورد سرقت، یک مورد چاقو کشی و مواد مخدر انجام گرفته است.
انهدام باند سارقان باغات
فرمانده انتظامی استان سمنان با بیان اینکه باند سه نفره سرقت باغات در شاهرود متلاشی شد، ابراز داشت: این سارقان سابقه دار و معتاد به اتمام ۱۷ فقره سرقت از باغات این شهرستان و توابع اعتراف کردند.
حسینی از دستگیری دو عامل چاقو کشی در یکی از محلات آرادان به دلیل خصومت و اختلافات شخصی خبر داد و تصریح کرد: در این درگیری فرد به علت جراحت چاقو به بیمارستان انتقال یافت.
وی از دستگیری متهمی که بعد ۱۴ سال به تازگی از زندان آزاد شده بود، خبر داد و افزود: فرد سابقه دار قصد انتقال مواد مخدر از استان‌های شمالی به سمنان را داشت که با هوشیاری مأموران دو نفر دستگیر و مقادیری مواد مخدر شیشه کشف شد.
دستگیری قاچاقچیان کالا
فرمانده انتظامی استان سمنان با بیان اینکه سه نفر در حوزه قاچاق کالا دستگیر شدند، ابراز داشت: این مأموریت‌ها شامل کشف هفت هزار پاکت سیگار از داخل اتوبوس عبوری به ارزش سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بوده است.
حسینی بابیان اینکه خودرو خارجی قاچاق فاقد پلاک و سند و مدارک قانونی در دامغان به ارزش پنج میلیارد ریال کشف شد، تصریح کرد: کشف ۷۲ طاقه پارچه خارجی از نیسان در میامی دیگر مأموریت پلیسی بوده است.
حسینی اضافه کرد: در پی شکایت شهروند شاهرودی مبنی بر برداشت غیر مجاز دو میلیارد ریال از حساب وی موضوع رسیدگی و حساب متهم مسدود شد.