خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادراه اراک-تهران از مطالبات جدی در استان مرکزی است

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 03 خرداد 1404 - 21:12
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی گفت: آزادراه اراک-تهران از مطالبات جدی در استان مرکزی است.
استان،مركزي،اراك،افزايش،توسعه،توجه،ساوه،ترانزيت،ايمن،ابراهيم ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، نادرقلی ابراهیمی، نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی امروز شنبه 3 خرداد در نشست بررسی وضعیت راه‌های استان مرکزی با اشاره به ضرورت توجه ویژه به حوزه حمل و نقل استان مرکزی گفت: حمل و نقل و ارتباطات استان مرکزی یک فرصت غنیمت است و تصمیم امروز برای ازادراه اراک-تهران یک اثر ماندگاری دارد.
وی افزود: این آزادراه درخواست تمام نمایندگان مردم در استان است چراکه شازند، اراک، فرمهین، اشتیان، تفرش و ساوه را به هم متصل می‌کند.
اجرای این پروژه هم گرایی ما را به مرکز استان و فرصت‌های ارتباطی استان را به شدت افزایش می‌دهد.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی با اشاره به ظرفیت های استان مرکزی اظهار کرد: استان مرکزی به عنوان یکی از قطب‌های صنعتی و کشاورزی کشور، نقش بسزایی در اقتصاد ملی ایفا می‌کند به طوریکه وجود شهرهای صنعتی مهم مانند اراک، ساوه و خمین در کنار موقعیت جغرافیایی ویژه این استان، آن را به یکی از مسیرهای اصلی ترانزیت کالا و مسافر در کشور تبدیل کرده که با این حال، زیرساخت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای استان در بسیاری از مناطق پاسخگوی نیازهای فعلی و آینده این منطقه نیست.
وی افزود: افزایش روزافزون تردد وسایل نقلیه سنگین، فرسودگی بخشی از محورهای جاده‌ای، و کمبود راه‌های ارتباطی ایمن، همگی نیازمند برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری فوری در توسعه و بهسازی جاده‌ها هستند هرچند توجه به این بخش نه‌تنها باعث کاهش تصادفات جاده‌ای و افزایش ایمنی سفرها می‌شود، بلکه موجب تسهیل در جابه‌جایی کالا و کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل نیز خواهد شد.
ابراهیمی ادامه داد: بنابراین توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل به‌ویژه در مناطق پرتردد و البته حادثه آفرین، زمینه‌ساز رشد متوازن منطقه‌ای، ایجاد فرصت‌های شغلی، و افزایش دسترسی به خدمات عمومی می‌گردد، بنابراین، لازم است دستگاه‌های اجرایی و تصمیم‌گیران استانی و ملی با نگاه بلندمدت و برنامه‌ریزی هدفمند، پروژه‌های عمرانی مرتبط با حمل‌ونقل و جاده‌سازی را در اولویت قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: در نهایت، آینده پایدار استان مرکزی در گرو توجه جدی به حمل‌ونقل هوشمند، توسعه راه‌های مواصلاتی ایمن و به‌روز، و حمایت از طرح‌های زیربنایی مرتبط با جاده و ترانزیت است.
انتهای پیام/711/