خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نورمفیدی: استاندارد باید از شعار خارج و اجرایی شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 03 خرداد 1404 - 21:01
گرگان-نماینده ولی‌فقیه در گلستان باتاکید بر ضرورت عملی شدن استانداردها، گفت:بدون ضمانت اجرایی رعایت معیارها تنها روی کاغذ باقی می‌ماند و مشکلاتی چون کاهش کیفیت و بحران منابع را تشدید می‌کند.
استاندارد،نورمفيدي،استانداردها،تأكيد،مصرف،آب،ابزارهاي،گلستان ...

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی، عصر شنبه در دیدار با مدیرکل و معاونان اداره‌کل استاندارد گلستان، با انتقاد از عملکرد شعاری برخی نهادها، گفت: استاندارد نباید صرفاً یک شعار روی کاغذ باشد، بلکه باید در میدان عمل حضور داشته باشد و نتایج آن در زندگی مردم ملموس باشد.
وی با اشاره به ضرورت وجود ضمانت اجرایی برای ضوابط استاندارد افزود: اگر دستگاه‌های اجرایی در رعایت استانداردها الزامی نداشته باشند و نهاد ناظری برای برخورد با متخلفان وجود نداشته باشد، این ضوابط هیچ اثربخشی نخواهند داشت.
امام‌جمعه گرگان با بیان اینکه بسیاری از مشکلات کشور ریشه در بی‌توجهی به استانداردها دارد، صنعت خودروسازی را نمونه‌ای بارز در این زمینه دانست و گفت: در حالی که کشورهای دیگر به سمت ارتقا کیفیت خودروها و کاهش قیمت‌ها رفته‌اند، در ایران شاهد افت کیفیت و افزایش قیمت هستیم که نتیجه عدم رعایت استانداردها است.
نورمفیدی یکی از چالش‌های جدی استان گلستان را بحران آب عنوان کرد و ادامه داد: مصرف بی‌رویه منابع آب زیرزمینی، به‌ویژه در بخش کشاورزی، فاجعه‌بار است.
یک هکتار شالیزار تا ۲۰ هزار مترمکعب آب مصرف می‌کند که باید برای این بخش نیز استاندارد مصرف تعیین شود.
وی همچنین با تأکید بر جایگاه معیار و دقت در آموزه‌های دینی، افزود: پیامبر اسلام (ص) بر دقت در کارها تأکید داشتند و این نگاه باید در همه عرصه‌ها از صنعت و کشاورزی تا فرهنگ و حتی نحوه سخن‌گفتن جاری باشد.
آیت‌الله نورمفیدی با اشاره به گسترش هوش مصنوعی، بر ضرورت آزاداندیشی و تقویت تفکر در کنار استفاده از ابزارهای نوین تأکید کرد و گفت: تفکر، موتور محرک پیشرفت بشر است؛ ابزارهای جدید نباید جای آن را بگیرند بلکه باید در خدمت آن باشند.