ضرورت ترویج ایمان و امید در جامعه در منظومه فکری امامین انقلاب است
قم- قائم مقام مدیر حوزه های عملیه گفت: رهبر انقلاب همواره بر ترویج ایمان و امید به عنوان دغدغه امام خمینی(ره) تأکید دارند و ضرورت ترویج این دو عامل در منظومه فکری امامین انقلاب است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام والمسلمین حمید ملکی عصر شنبه در نشست خبری اولین اجلاسیه ایمان و امید امام خمینی(رده) در اندیشه امام خامنه ای با اشاره به ضرورت توجه به ایمان و امید در جامعه، بر مسئولیت نخبگان، حوزویان و دانشگاهیان در تبیین این دو عنصر کلیدی تأکید کرد و گفت: شهید مطهری پس از دیدار با امام خمینی (ره) در پاریس، چهار جلوه بارز ایمان را در شخصیت ایشان مشاهده کرد.
قائم مقام مدیر حوزههای علمیه کشور با اشاره به اهمیت ایمان و امید در منظومه فکری امام راحل افزود: شهید مطهری با دقت نظر و عمق درک خاص خود، تصریح کرده بود که امام خمینی (ره) به هدف خود ایمان دارد، به راهی که انتخاب کرده ایمان دارد، به سخنان و بیاناتش ایمان دارد و مهمتر از همه به خدای خود ایمان دارد.
استاد حوزه علمیه با تأکید بر اینکه پیروزی انقلاب اسلامی مرهون همین روحیه ایمان و امید بوده است، گفت: روح انقلاب اسلامی همان تفکر امام راحل است که تا زمانی که این تفکر زنده باشد، جمهوری اسلامی ایران در مسیر رشد و تعالی باقی خواهد ماند.
حجت الاسلام ملکی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همواره بر ترویج ایمان و امید به عنوان دغدغههای اساسی امام خمینی (ره) تأکید دارند، اظهار کرد: در شرایط امروز، رسالت نخبگان حوزه و دانشگاه نسبت به تبیین این مفاهیم دوچندان است.
وی در ادامه افزود: رهبر معظم انقلاب بارها بر این نکته تأکید کردهاند که حوزههای علمیه باید اندیشههای امام راحل را به درستی تبیین و به نسلهای جدید منتقل کنند و از اینرو، مدیر حوزههای علمیه بر لزوم آشنایی طلاب با افکار امامین انقلاب و شهید مطهری در شش سال نخست تحصیل تأکید داشته است.
حجتالاسلام ملکی از فعالیت بیش از ۴۰ مرکز و تشکل حوزوی در زمینه تولید محتوا و پژوهش در حوزه اندیشههای امام راحل خبر داد و گفت: این ظرفیت باید در راستای تبیین عمیقتر مبانی انقلاب اسلامی در سطح جامعه گسترش یابد.
وی با اشاره به فعالیتهای آموزشی و ترویجی در این زمینه افزود: تشکلهایی همچون «خانه طلاب» که با حضور دانشجویان طلبه تشکیل شده، به آموزش مبانی مکتب امام خمینی (ره) میپردازند و همچنین آموزش مکتب امام در مدارس در حال اجراست.
وی ادامه داد: تبیین افکار امام راحل وظیفه حوزههای علمیه است چراکه امام خود فرزند حوزه بود و این نهاد باید در خط مقدم حفظ و گسترش آرمانهای ایشان قرار گیرد.
قائم مقام مدیر حوزههای علمیه با انتقاد از سکوت برخی کشورهای عربی در قبال جنایات رژیم صهیونیستی اظهار کرد: در حالی که آزادگان جهان در کشورهای غربی به حمایت از مظلومان فلسطین برخاستهاند، سکوت سران عرب در این باره مایه شرمساری است.
وی خاطرنشان کرد: راهبرد تهاجمی و رویکرد مطالبهگرانه امام راحل در برابر استکبار، پیش از پیروزی انقلاب اسلامی نیز وجود داشت و همین رویکرد، مسیر نهضت اسلامی را تا پیروزی هدایت کرد.
حجت الاسلام ملکی در پایان تأکید کرد: ترویج ایمان و امید باید در تمام طول سال در دستور کار نهادهای فرهنگی و آموزشی قرار گیرد چرا که این دو عنصر، ستونهای اصلی گفتمان امام راحل و ضامن پویایی انقلاب اسلامی هستند.