خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اصفهان میزبان بزرگداشت نیم قرن خدمت ۲ فرهنگی برجسته شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 03 خرداد 1404 - 18:41
اصفهان-آیین تجلیل از ۲ پیشکسوت آموزش و پرورش اصفهان با حضور وزیر اسبق، مسئولان استانی و جمعی از فرهنگیان در دبیرستان امام صادق (ع) برگزار شد.
آموزش،پرورش،آئين،حضور،تجليل،اصفهان،كشور،فاني،فرهنگيان،تأكيد، ...

به گزارش خبرنگار مهر، آئین تجلیل از ۲ چهره پیشکسوت آموزش و پرورش استان اصفهان، حسن نیلفروشان و محمود تلگینی، بعدازظهر شنبه با حضور چهره‌های برجسته ملی و استانی، مدیران و فرهنگیان در سالن همایش‌های دبیرستان پسرانه امام صادق (ع) برگزار شد.
این مراسم با حضور بیش از ۶۰۰ نفر از مسئولان، مدیران و فرهنگیان همراه بود و چهره‌هایی چون مهدی طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، مدیران‌کل آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و همچنین دکتر علی‌اصغر فانی، وزیر اسبق آموزش و پرورش در آن حضور داشتند.
در بخش ابتدایی برنامه، فانی با اشاره به سلسله نشست‌های موضوعی «فراز و فرودهای آموزش و پرورش» که طی ماه‌های اخیر با حضور جمعی از صاحب‌نظران و فرهنگیان برگزار شده بود، سخنرانی کرد.
وی در این سخنان، ضمن جمع‌بندی محورهای اصلی این نشست‌ها، تأکید کرد که آموزش و پرورش کشور امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند بازخوانی تجربیات گذشتگان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های پیشکسوتان خود است.
فانی برگزاری این آئین را همزمان با تحلیل و بررسی چالش‌ها و فرصت‌های آموزش و پرورش، اقدامی دوگانه و ارزشمند خواند و اظهار داشت: تجلیل از دو شخصیت برجسته‌ای چون آقایان حسن نیلفروشان و محمود تلگینی، که هر دو در عرصه معلمی و مدیریت، نیم قرن از عمر خود را در راه تعلیم و تربیت صرف کرده‌اند، گامی بزرگ در جهت تبیین جایگاه معلمان تأثیرگذار در سپهر فرهنگی کشور است.
وی همچنین از بانیان و برگزارکنندگان این آئین تشکر و قدردانی کرد.
در بخش پایانی این مراسم، با اهدای لوح سپاس و هدایایی، از بیش از پنج دهه خدمات آموزشی، مدیریتی و تربیتی این دو معلم برجسته تقدیر به عمل آمد.
همچنین استاندار اصفهان برای این همایش پیامی را ارسال کرده بود که در بخشی از پیام منتشرشده به مناسبت این آئین آمده است: «اصفهان اگرچه با عنوان “نصف جهان” توصیف می‌شود، اما بی‌تردید جهانی در دل خویش دارد که همواره از حضور مفاخر، اندیشمندان و استادانی متعهد و اندیشه‌ورز در عرصه فرهنگ، علم و آموزش بهره‌مند بوده است؛ کسانی که هر یک نقشی بی‌بدیل در مسیر پیشرفت جامعه ایفا کرده‌اند و امروز نیز نام و خدمات آنان چون چراغی درخشان بر تارک این شهر، استان و کشور می‌درخشد و باید در صفحه زرین افتخارات ماندگار گردد.»
در این پیام همچنین تأکید شده است که تجلیل از چنین افرادی، نه‌تنها پاسداشت گذشته‌ای پربار، که الگوسازی برای نسل آینده نظام تعلیم و تربیت است و انتقال میراث اخلاقی و حرفه‌ای آنان به معلمان و مدیران امروز، ضرورتی انکارناپذیر در مسیر اصلاحات بنیادین آموزش و پرورش کشور محسوب می‌شود.
این آئین در حالی برگزار شد که بسیاری از حاضران آن را نماد تجلی خرد جمعی و ارج‌گذاری به سرمایه‌های انسانی نظام آموزش و پرورش دانستند و بر تداوم چنین رویدادهایی به‌عنوان بستری برای هم‌اندیشی، تجلیل و بازآفرینی سرمایه‌های فرهنگی تأکید کردند.