هدف گذاری تحول آموزشی در 40 درصد مدارس کرمانشاه
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از برنامه ریزی برای تحول در نظام یاددهی و یادگیری در 40 درصد از مدارس استان در سال آینده و با هدف ارتقای کیفیت آموزشی خبرداد.

به گزارش خبرنگار تسنیم از کرمانشاه، سلیمان محبی در نشست خبری که امروز در مجتمع فرهنگیان کرمانشاه برگزار شد مهمترین برنامه آموزش و پرورش استان را تحول در نظام یاددهی و یادگیری در کلاسهای درس عنوان و اظهار کرد: نهضت عدالت آموزشی با تمرکز بر 10 درصد مدارس دولتی آغاز شده و برای 40 درصد مدارس در جهت ارتقای کیفیت آموزشی در سال آینده هدفگذاری صورت گرفته است.
وی افزود: ارتقای کیفیت تدریس از طریق آموزش معلمان، تولید محتوای آموزشی، ارائه بستههای یادگیری و آموزشهای میدانی در دستور کار قرار گرفته و تحول در روشهای یاددهی و یادگیری نیز عملیاتی شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: اجرای الگوی مدرسه تراز، توانمندسازی مدیران، آموزش در حوزه برنامهریزی راهبردی، بهرهگیری از راهبران تحول به عنوان مشاوران مدارس و تدوین شاخصهای کلیدی عملکرد از دیگر بخشهای این طرح است.
محبی بیان کرد: در سفر پر برکتی که رئیس جمهور به استان کرمانشاه داشت، اولویت نخست ایشان تقویت فضای آموزش و پرورش بود و 1700 میلیارد تومان برای تقویت فضاهای آموزشی استان اختصاص داده شد.
وی افزود: 193 پروژه عمرانی آموزشی در استان در دست اجراست که شامل مدارس کانکسی، فرسوده، سنگین و دارای تراکم بالا میشود عنوان کرد: از این تعداد، حدود 90 مدرسه به مرحله آمادهسازی فیزیکی رسیده و در انتظار تجهیز هستند؛ امید است شاهد حذف کامل مدارس غیر استاندارد در سطح استان باشیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه هوشمندسازی 24 مدرسه ابتدایی 6 کلاسه در دستور کار است، گفت: این هوشمندسازی با تمام تجهیزات به نرخ روز و به صورت کامل و استاندارد صورت خواهد گرفت و این در حالی است که اکنون 34 درصد از مدارس استان هوشمند هستند و هدفگذاری شده که تا پایان برنامه هفتم به پیشرفت 50 درصدی برسد.
محبی با اشاره به اینکه مشکلات خوابگاه دخترانه دانشگاه فرهنگیان در حال بررسی است، گفت: مقرر شده 50 میلیارد تومان برای بهسازی این مجموعه اختصاص یابد که نقش مهمی در ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان خواهد داشت.
وی از طرح احداث یک اردوگاه ملی دانشآموزی در کرمانشاه به عنوان یکی از مطالبات مهم آموزش و پرورش استان گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی و مرکزیت کرمانشاه در غرب کشور، این اردوگاه میتواند محلی برای برگزاری اردوهای فرهنگی و برنامههای معنوی در منطقه تبدیل شود و امید است با اختصاص ردیف بودجه ملی حداقل 1000 میلیارد تومان این پروژه به سرانجام برسد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه افزود: اکنون در استان پنج اردوگاه وجود دارد اما امکانات و ظرفیت مناسب ندارد و جوابگوی نیازهای استان نیست.
محبی با بیان اینکه در سفر رئیس جمهور پنج پروژه مهم ورزشی و آموزشی پیگیری و تصویب شد، گفت: از جمله این پروژهها احداث پنج زمین چمن مصنوعی و 25 کلاس تربیت بدنی در استان است، همچنین تکمیل پروژههای نیمهتمام ورزشی نیز در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: با همکاری آستان قدس رضوی و در ورزشگاه وحدت، نزدیک به چهار میلیارد ریال تجهیزات ورزشی خریداری شده و از فردا در ورزشگاه وحدت توزیع خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: یکی دیگر از پروژههای مورد نظر حمایت از طرح «نماد» است که از بودجه آن سهم قابلتوجهی به استان کرمانشاه اختصاص یافته است.
محبی افزود: طرح نماد در زمینه نظام مراقبت اجتماعی از دانشآموزان در 175 مدرسه استان با 14 میلیارد ریال اعتبار اجرا میشود که هدف آن آموزش تخصصی مشاوران و مربیان پرورشی در مدارس برای شناسایی و کمک به دانشآموزان در زمینه آسیبهای اجتماعی است.
وی بیان کرد: این آموزشها در کنار آموزش خانوادهها، به پیشگیری از معضلاتی چون اعتیاد، پرخاشگری و آسیبهای اخلاقی کمک خواهد کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه در جریان سفر وزیر آموزش و پرورش به استان دریافت مبلغ 15 میلیارد ریال کمک بلاعوض برای یک مدرسه شبانهروزی دخترانه صورت گرفت، گفت: قرار است از این اعتبار برای احداث سالن جلسات، سالن غذاخوری و فضاهای رفاهی از جمله تکمیل خانه معلم شماره 3 نیز استفاده شود، همچنین برای تکمیل اعتبار از محل منابع استانی نیز استفاده خواهد شد.
محبی همچنین از استانداردسازی تجهیزات گرمایشی و سرمایشی مدارس استان با تخصیص 200 میلیارد تومان اعتبار خبر داد.
انتهای پیام/