خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقرار گمرک در بندر خشک آپرین/ نخستین قطار کانتینری از بندر خشک عبور کرد+ فیلم

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 03 خرداد 1404 - 16:18
فاز تکمیلی، استقرار و شروع  به کار گمرک بندر خشک آپرین امروز انجام و نخستین قطار کانتینری چین از این بندر عبور کرد.
آپرين،بندر،خشك،مديرعامل،شركت،گمرك،تكميلي

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - افتتاح فاز تکمیلی ، استقرار و شروع به کار گمرک بندر خشک آپرین امروز با حضور قائم مقام شرکت راه آهن و مدیرعامل شرکت آپرین و معاون سازمان گمرک به بهره‌برداری رسید.
گفتنی است همچنین نخستین قطار کانتینری چین به مقصد آپرین از بندر خشک آپرین عبور کرد.
براساس این گزارش گمرک بندر خشک آپرین در ۲۰ کیلومتری جنوب‌غربی تهران (اسلامشهر) در منطقه‌ای به وسعت ۷۰۰ هکتار قرار دارد و شاهراه ریلی چهار استان همجوار است.
بندرخشک آپرین ظرفیت پذیرش ۳۰ قطار، ۱۸ خط و یک‌هزار واگن در روز را دارد و در حال حاضر برای ۵۰۰ نفر اشتغالزایی کرده که این میزان با راه‌اندازی کامل بندرخشک آپرین به ۵ هزار نفر خواهد رسید.
بندر خشک، بندری چند منظوره است که به طور مستقیم توسط جاده یا راه آهن به بندر دریایی وصل می شود؛ در واقع بندر خشک مرکزی برای دپو و انتقال کالاها به مقاصد دیگر است.
داریوش یزدی، مدیرعامل شرکت آپرین پرس، یوسف شرکتی، مدیرعامل هلدینگ ترانس اینوست و سلطان احمد بن سلیم، رئیس گروه و مدیرعامل شرکت PCFC، سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در این بخش از فاز تکمیلی بندر خشک آپرین هستند.