خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ولایت یک جایگاه فکری و انسانی است

مهر | استان‌ها | شنبه، 03 خرداد 1404 - 16:01
همدان- مسئول عقیدتی سیاسی سپاه انصارالحسین گفت: از نگاه خاص اسلام، ولایت نه تنها یک جایگاه سیاسی بلکه یک مبنای فکری و انسانی است که در پرتو آن، جامعه باهدفی عالی و تعالی انسانی حرکت می‌کند.
ولايت،جايگاه،تأكيد،پيامبر،اسلام،جامعه،اسلامي،جمشيدپور،سياسي

حجت‌الاسلام علیرضا جمشیدپور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: جایگاه ولایت در اسلام و تأثیر آن بر حفظ هویت سالم و مقاومت جامعه مسلمین بسیار مهم است.
وی با استناد به آیات قرآن و روایات معتبر، بر نقش پیامبر اکرم (ص) در ابلاغ کامل پیام و رسالت الهی تأکید کرد و گفت: اگر پیامبر این وظیفه را انجام ندهد، رسالت خود را به انجام نرسانده است، و این وظیفه شامل تمامی پیامبران قبل از اسلام نیز می‌شود.
مسئول عقیدتی سیاسی سپاه انصارالحسین (ع) ادامه داد: پیامبر اسلام در آخرین روزهای حیات خویش در غدیر خم بر جایگاه ولایت تأکید کردند و شرط انتقال این پیام به همه مسلمانان را اعلام داشتند، تا قیامت این همان نکته‌ای است که حضرت امیرالمؤمنین در خطبه شقشقیه به آن اشاره کرد و بر اهمیت جایگاه ولایت تأکید می‌کند.
جمشیدپور افزود: متأسفانه پس از وفات پیامبر، خلافت و حکومت‌های اسلامی در بسیاری موارد از مسیر جایگاه ولایت خارج شده و به جای آن، مسئله خلافت و کنش‌های سیاسی جایگزین شد و این تغییر مسیر، موجب از بین رفتن محور اصلی اتحاد و حکومت اسلامی و جامعه دچار سردرگمی و انحراف شده است.
وی تصریح کرد: از نگاه خاص اسلام، ولایت، نه تنها یک جایگاه سیاسی بلکه یک مبنای فکری و انسانی است که در پرتو آن، جامعه باهدفی عالی و تعالی انسانی حرکت می‌کند.
اگر این اصل حیاتی مورد غفلت قرار گیرد، فاجعه‌هایی مانند غزه و بی‌عملی جامعه مسلمین، نتیجه مستقیم آن خواهد بود.
در پایان، حجت‌الاسلام جمشیدپور ضمن تأکید بر بزرگداشت عید غدیر و اهمیت معرفی صحیح ولایت، گفت: پرهیز از فاصله گرفتن از این اصل اصلی، رمز نجات و فلاح امت اسلامی است.
تأکید بر جایگاه ولایت، کلید عبور از بحران‌ها و تحقق آرمان‌های اسلامی است.