خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفر وزیر خارجه ترکیه به روسیه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 03 خرداد 1404 - 15:40
وزیر امور خارجه ترکیه در تاریخ ۲۶ و ۲۷ مه به روسیه سفر خواهد کرد.
تركيه،منابع،وزير،مذاكرات،خارجه،سفر،روسيه،لاوروف

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - منابعی در وزارت امور خارجه ترکیه اعلام کردند که هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه به دعوت همتای روس خود، سرگئی لاوروف، در تاریخ ۲۶ و ۲۷ مه برای یک سفر کاری به مسکو سفر می کند تا در مورد حل و فصل اوضاع اوکراین بحث کند و آمادگی آنکارا را برای میانجیگری در مذاکرات صلح تکرار کند.
این منابع به TASS گفتند: «در مذاکرات مسکو، وزیر فیدان تعهد ترکیه را برای دستیابی به صلحی عادلانه و پایدار در درگیری روسیه و اوکراین اعلام خواهد کرد و از پیشرفت‌های حاصل شده در این راستا به لطف رویداد‌های مهم اخیر ابراز رضایت خواهد کرد.
او آمادگی ترکیه را برای ایفای نقش میانجی در مذاکرات مانند آنچه در سال ۲۰۲۲ و چه در ۱۶ مه در استانبول انجام شد، تکرار خواهد کرد.»
این منابع گفتند که برنامه‌هایی برای تبادل نظر در مورد مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله سوریه، غزه و قفقاز جنوبی وجود دارد.
منابع گفتند: «در طول این سفر، فیدان مورد استقبال ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه قرار خواهد گرفت و با سرگئی لاوروف، همتای روس خود دیدار خواهد کرد.
وزیر خارجه ترکیه همچنین قرار است با ولادیمیر مدینسکی، دستیار رئیس جمهور روسیه و آندری بلوسوف، وزیر دفاع این کشور دیدار‌های دو جانبه‌ای داشته باشد.»
این منابع گفتند که برنامه‌هایی برای بحث مفصل در مورد روابط تجاری، انرژی و گردشگری دو جانبه و «ارزیابی گام‌های احتمالی که باید برای توسعه بیشتر آنها برداشته شود» وجود دارد.
منبع: تاس