خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش جناب‌خان برای خوزستان - تسنیم

تسنیم | فرهنگی و هنری | شنبه، 03 خرداد 1404 - 14:30
برنامه تلویزیونی «1001» با حضور جناب خان و محسن کیایی این هفته شنبه و یکشنبه با موضوع خوزستان روی آنتن شبکه نسیم خواهد رفت.
1001،عدد،برنامه،كيايي،محوريت

به گزارش خبرگزاری تسنیم، «1001» امروز (شنبه) و فردا (یکشنبه) ـ سوم و چهارم خرداد ماه ـ ساعت 22:30 با موضوع ویژه خوزستان روی آنتن شبکه نسیم می‌رود.
بر این اساس قسمت‌های 74 و 75 این برنامه با محوریت عدد 50+ پخش می‌شود و محسن کیایی، میزبان حبیب احمدزاده، گروه تگنسیری و دیگر چهره‌های هنری خوزستان است.
جناب خان نیز در بخش‌هایی محسن کیایی و مهمانان را همراهی می‌کند.
«1001» برنامه‌ای در قالب گفتگو ـ سرگرمی است که با محوریت اعداد در زندگی تهیه و پخش می‌شود.
هر قسمت از «1001» حول محور یک عدد خاص می‌چرخد که سوژه‌ها و موضوعات مرتبط با آن عدد در برنامه مطرح می‌شود.
این برنامه به تهیه‌کنندگی و کارگردانی فریدالدین نیکجو ساخته شده و ‌طراح و مدیر هنری آن محمد بحرانی است.
انتهای پیام/