خرید تضمینی 1500 تن گندم از کشاورزان خراسان جنوبی
مدیر تعاون روستایی استان خراسان جنوبی از خرید تضمینی 1500 تن گندم از کشاورزان استان توسط مراکز تعاون روستایی خبرداد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سیدحسن رضوی در جمع خبرنگاران گفت: مراکز خرید تعاون روستایی استان، تاکنون موفق به خرید تضمینی یک هزار و 500 تن گندم از کشاورزان گندمکار استان شدهاند.
وی افزود: همزمان با آغاز فصل برداشت در شهرستانهای طبس، بشرویه، نهبندان، سربیشه و فردوس مراکز خرید تعاون روستایی فعال در این مناطق اقدام به خرید تضمینی گندم از کشاورزان کردهاند.
مدیر تعاون روستایی استان خراسان جنوبی بیان کرد: بهمنظور تسهیل فرآیند تحویل محصول و رفاه حال گندمکاران، در سال جاری 16 مرکز خرید در سطح استان فعال شده که از این تعداد 14 مرکز متعلق به شبکه تعاون روستایی و 2 مرکز مربوط به شرکت غله و خدمات بازرگانی استان است.
وی با تاکید بر آمادگی کامل مراکز خرید تعاون روستایی خاطرنشان کرد: این مراکز آمادهاند در سریعترین زمان ممکن گندم کشاورزان را تحویل و خریداری کنند.
روند خرید تضمینی تا پایان فصل برداشت ادامه خواهد داشت و کشاورزان هیچگونه نگرانی در این زمینه نداشته باشند.
رضوی اظهار کرد: قیمت خرید تضمینی گندم طبق نرخ مصوب در دستورالعمل ابلاغی، هر کیلوگرم 205 هزار ریال تعیین شده است.
انتهای پیام/ 252