دانشگاه باهنر در مسیر تحول؛حضور 700دانشجو بینالمللی درکرمان - تسنیم
رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان با بیان اینکه تمرکز ما روی دانشگاه نسل چهارم است، گفت: 700 دانشجوی بین المللی در دانشگاه باهنر مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حسین نظامآبادیپور، رئیس دانشگاه بینالمللی شهید باهنر کرمان صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان با بیان اینکه امسال پنجاهمین سال تاسیس دانشگاه شهید باهنر کرمان است، اظهار داشت: در این روز یاد بنیانگذار این دانشگاه علیرضا افضلیپور و همسرشان را گرامی میداریم.
وی با عنوان اینکه این دانشگاه 50 سال قدمت دارد و بعد از نیم قرن فعالیت، دو ثمره خیلی خاص را ارائه کردیم، افزود: برای نتیجه گرفتن، زمان خیلی مهم است؛ برخی موارد نیازمند زمان، پایداری و حفظ کیفیت است و این اتفاق برای دانشگاه باهنر افتاده است.
رئیس دانشگاه بینالمللی شهید باهنر کرمان، با بیان اینکه دو نفر از اساتید ما به درجه استاد ممتازی نائل شدند و از بزرگان علمی دانشگاه هستند، ادامه داد: 700 دانشجوی بینالمللی در دانشگاه باهنر مشغول به تحصیل هستند و اکنون حدود 15 هزار دانشجو داریم.
وی با بیان اینکه دانشگاه باید در خدمت جامعه باشد و تمرکز ما روی دانشگاه نسل چهارم است، گفت: دانشگاهی میخواهیم که مشکلات جامعه را درک و در راستای حل آن اقدامات عملی داشته باشد.
نظامآبادیپور با اشاره به اینکه جامعه زمانی نیازمند حرکت از آموزش به پژوهش بود و از سال 89 این اتفاق افتاد، افزود: اکنون در رنکینگ بینالمللی در تعدادی شاخصها زیر رتبه 1000 هستیم؛ ملی رتبه حدود 10 را داریم و امسال رتبه 12 را کسب کردیم که برای ظرفیتهای موجود دانشگاه این مناسب نیست و باید بهتر شود.
وی با اشاره به نیازهای روز جامعه، بیان کرد: فناوری و حل مشکلات نیاز روز است و دانشگاه در این حوزه ابتدای کار قرار دارد؛ حدود 20 سال طول کشید که دانشگاه پژوهشی بشویم و زمانی را نیاز داریم تا به رتبه دانشگاه جهانی در حل مشکلات برسیم.
رئیس دانشگاه بینالمللی شهید باهنر کرمان با عنوان اینکه هزار و 500 طرح صنعتی و برای حل مشکلات جامعه داشتهایم که این کافی نیست و باید تقویت شود، بیان کرد: تمرکز ما در این دوره روی این موضوع است و باید کاری کنیم دانشجو و اساتید با انگیزه و پر امید باشند.
وی با بیان اینکه باید ابتدا مولفههای اجتماعی فرهنگی تقویت شود و بعد از ظرفیتهای علمی دانشگاه به نفع جامعه استفاده کنیم، افزود: هدف از برگزاری المپیاد ورزشی در دانشگاه، ایجاد نشاط و افزایش امید در بین دانشجویان و معرفی دانشگاه به جامعه است.
نظامآبادیپور با اشاره به اینکه رصدخانه دانشگاه باهنر کرمان بانی خیر دارد که اعتباری برای این رصدخانه گذاشته شده است، گفت: اما تحریمها مانع تجهیز رصدخانه و واردات امکانات بود که امیدواریم بهزودی این محدودیتها برداشته شود.
رئیس دانشگاه بینالمللی شهید باهنر کرمان با بیان اینکه بین یک تا دو میلیون دلار هزینه خرید تلسکوپ میشود که توسط خیرین تأمین میشود، افزود: دانشگاه امکان این هزینهکرد را ندارد.
وی با اشاره به اینکه قدرشناسی از مرحوم افضلیپور و همسرش که سالها پیش این دانشگاه را ساختند در تمام مراسم دانشگاه انجام میشود، ادامه داد: یک کتاب در ارتباط با ایشان با عنوان «جاری تا بینهایت» چاپ شده است.
نظامآبادیپور با بیان اینکه در دانشگاه باهنر 310 کد رشته داریم و نگرانی از بابت رشتههای تحصیلی وجود ندارد، گفت: در برخی رشتهها دانشجوی کمی وجود دارد و ما هم به دنبال تامین نیاز استان کرمان هستیم.
حجتالاسلام حسن عسکری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید باهنر کرمان نیز در این نشست با بیان اینکه یکی از مهمترین جایگاههای کمک کننده به رشد و ارتقای کشور، مجموعه دانشگاهها و مراکز علمی هستند، اظهار داشت: هر چه این مراکز بر حل مسائل مهم کشور تمرکز کنند، به بهبود وضعیت زندگی مردم کمک کردهاند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید باهنر کرمان با اشاره به رشد کشور در حوزههای مختلف نسبت به گذشته، گفت: کشور ما در حال رشد و پیشرفت است و دشمن به شدت تلاش میکند که کسی متوجه این موضوع نشود.
وی با بیان اینکه همه باید برای پاسداشت خون شهدا و حفظ جایگاه کشور متعهد شده و از نگاههای شخصی و سلیقهای پرهیز کنیم، ادامه داد: باید گفتمان وفاق را در صحنه عمل پیش ببریم.
عسکری با گرامیداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر، گفت: کشور ما با عنایات خداوند و دعای امام زمان (عج) و با وجود دشمنی دشمنان ذرهای از خاک کشور کم نشده است و باید این را قدر بدانیم و برای سرافرازی بیشتر کشور تلاش کنیم.
انتهای پیام/511/