خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترانه‌های رستم و سهراب با صدای علی زندوکیلی - تسنیم

تسنیم | فرهنگی و هنری | شنبه، 03 خرداد 1404 - 13:12
آلبوم ترانه های کنسرت - نمایش «رستم و سهراب» با صدای علی زندوکیلی در قالب یک آلبوم مستقل به نام «فریاد وطن» منتشر می شود.
وطن،آلبوم،رستم،زندوكيلي،سهراب،فرياد،علي،نمايش،شبيري

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سیدمحمود شبیری تهیه کننده کنسرت نمایش رستم و سهراب، درباره انتشار این آلبوم معتقد است: «روایت مواجهه رستم و سهراب و تهمینه و رستم، در حول و حوش اتمسفر وطن پرستی سیر می‌کند و لزوم عشق به وطن در هر شرایطی را فریاد میزنند.
این عشق در کنسرت نمایش رستم و سهراب به شکلی جدید ارائه و در اختیار مخاطب ایرانی قرار گرفت که استقبال خوبی را در پی داشت.
همین استقبال ما را بر آن داشت که آلبوم ترانه های رستم و سهراب را به شکلی حرفه‌ای تولید، و در اختیار مخاطبان موسیقی قرار دهیم.»
شبیری معتقد است: «تمام این احساسی که باعث شده ما درباره وطن، چنین حس ملی و غروری داشته باشیم، وامدار شاهنامه و فردوسی بزرگ است و این تفکر از طریق شاهنامه در ما تکثیر شده است.
علی زندوکیلی با آلبوم «فریاد وطن» به شکلی مستقل تلاش کرده اهمیت عشق به وطن را تفسیر کند و این دغدغه را مطرح نماید و تعهد به خاک را در غلیظ ترین حالت ممکن، ارائه دهد.»
آلبوم «فریاد وطن» در 9 قطعه با صدای علی زندوکیلی تولید شده است.
مجتبی ابوالقاسم پور تنظیم کننده آلبوم است.
محمد زندوکیلی آهنگسازی آثار را انجام داده و علی صفری نیز ترانه سرای آلبوم است.
سید محمود شبیری نیز تهیه کننده آلبوم "فریاد وطن" است که در هفته های پیش رو روانه بازار موسیقی خواهد شد.
کنسرت نمایش رستم و سهراب سال گذشته به کارگردانی حسین پارسایی در استادیوم تنیس باشگاه انقلاب روی صحنه رفت.
الناز شاکردوست، امیر اقایی، پردیس احمدیه، سینا مهراد، علی زندوکیلی و...
بازیگران این نمایش بودند.
حالا آثار موسیقی این اثر با صدای علی زندوکیلی در قالب آلبومی بنام «فریاد وطن» منتشر خواهد شد.
انتهای پیام/