خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد

مشرق | اقتصادی | شنبه، 03 خرداد 1404 - 13:00
با درخواست وزارت جهاد کشاورزی، صادرات تفاله چغندر و نیشکر و آخل آن آزاد شد، درحالی که تولید خوراک دام استحصالی از صنایع جانبی نیشکر در کشور معمول است و می تواند ارز آوری بیشتری برای کشور ایجاد کند.
صادرات،نيشكر،نامه،تفاله،باگاس،چغندر،پيت،مورخ

به گزارش مشرق، بر اساس نامه سازمان توسعه تجارت ( و به درخواست وزارت جهاد کشاورزی) به گمرک، صادرات تفاله چغندر و نیشکر و آخل آن آزاد شد.
تولید خوراک دام استحصالی از صنایع جانبی نیشکر معمول است و در سال های گذشته شاهد صادرات این محصول بودیم که اکنون اجازه صادرات مواد اولیه این محصول نیز صادر شده است، در حالی که با ایجاد ارزش افزوده می توان ارز آوری بیشتری برای کشور ایجاد کرد.
مشروح نامه سازمان توسعه تجارت به گمرک درباره آزادی سازی صادرات صادرات تفاله چغندر و نیشکر و آخل آن به شرح زیر است.
سرکار خانم اورنگی
مدیر کل محترم دفتر صادرات گمرک جمهوری اسلامی ایران
موضوع: اصلاحیه - صادرات خوراک دام استحصالی از صنایع نیشکر (پیت و باگاس)
باسلام و احترام
پیرو نامه شماره ۵۱۲۷۲۶۰ مورخ ۱۴۰۴/۰۲/۱۳، به پیوست تصویر نامه شماره ۱۱۷۵۰۸ مورخ ۱۴۰۴/۰۲/۲۸ معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی، در خصوص صادرات پیت و باگاس نیشکر، در راستای اصلاح مفاد نامه شماره ۵۱۶۳۰ مورخ ۱۴۰۴/۰۲/۰۳ ارسال و به اطلاع می‌رساند: صادرات پیت و باگاس نیشکر با کد تعرفه ۲۳۰۳۳۲۰۰ با شرح «تفاله چغندر، تفاله نیشکر و سایر آخال های قندسازی» صحیح و بلامانع است.
خواهشمند است دستور فرمائید مراتب به گمرکات اجرایی ابلاغ شود.
نسرین هوشمندی