خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترانه‌های «نبرد رستم و سهراب» منتشر می‌شود؛ خوانندگی علی زندوکیلی

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 03 خرداد 1404 - 12:46
آلبوم ترانه‌های کنسرت نمایش «نبرد رستم و سهراب» با صدای علی زندوکیلی در قالب یک آلبوم مستقل به نام «فریاد وطن» منتشر می شود.
آلبوم،وطن،رستم،سهراب،فرياد،زندوكيلي،نبرد،علي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مشاور رسانه ای پروژه، تهیه کننده و مدیر برنامه های علی زندوکیلی از انتشار آلبوم ترانه‌های کنسرت نمایش «نبرد رستم و سهراب» با صدای این خواننده در قالب یک آلبوم مستقل به نام «فریاد وطن» خبر داد.
سیدمحمود شبیری تهیه کننده کنسرت نمایش «نبرد رستم و سهراب» درباره انتشار این آلبوم گفت: روایت مواجهه رستم و سهراب و تهمینه و رستم، در حول و حوش اتمسفر وطن پرستی سیر می کند و لزوم عشق به وطن در هر شرایطی را فریاد می زنند.
این عشق در کنسرت نمایش «نبرد رستم و سهراب» به شکلی جدید ارائه و در اختیار مخاطب ایرانی قرار گرفت که استقبال خوبی را در پی داشت.
همین استقبال ما را بر آن داشت که آلبوم ترانه های «نبرد رستم و سهراب» را به شکلی حرفه ای تولید و در اختیار مخاطبان موسیقی قرار دهیم.
وی اظهار کرد: تمام این احساسی که باعث شده ما درباره وطن، چنین حس ملی و غروری داشته باشیم، وام دار شاهنامه و فردوسی بزرگ است و این تفکر از طریق شاهنامه در ما تکثیر شده است.
علی زندوکیلی با آلبوم «فریاد وطن» به شکلی مستقل تلاش کرده اهمیت عشق به وطن را تفسیر و این دغدغه را مطرح کند و تعهد به خاک را در غلیظ ترین حالت ممکن، ارائه دهد.
آلبوم «فریاد وطن» در ۹ قطعه با صدای علی زندوکیلی تولید شده و مجتبی ابوالقاسم پور تنظیم کننده آلبوم، محمد زندوکیلی آهنگساز و علی صفری نیز ترانه سرای آلبوم است.
سید محمود شبیری نیز تهیه کننده آلبوم «فریاد وطن» است که در هفته های پیش رو روانه بازار موسیقی خواهد شد.