خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هوش مصنوعی ایلان ماسک زیر پوست دولت آمریکا

مهر | دانش و فناوری | شنبه، 03 خرداد 1404 - 12:24
به گفته سه فرد آگاه، تیم ایلان ماسک میلیاردر آمریکایی در وزارت کارآمدی این کشور استفاده از چت بات هوش مصنوعی گروک را در آژانس های فدرال برای تحلیل داده گسترش می دهد.
بات،چت،ماسك،حساس،دپارتمان،رويترز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، چنین اقدامی احتمالا قوانین تضاد منافع را نقض می کند و داده های حساس میلیون ها شهروند آمریکایی را در معرض خطر قرار می دهد.
این شیوه استفاده از گروک نگرانی های حامیان حریم خصوصی و دیگر ان درباره آنکه به نظر می رسد تیم ماسک در دپارتمان کارآمدی اقدامات حفاظتی که از مدت ها قبل تایید شده را برای کنترل داده های حساس به کار نمی گیرند، بیشتر کرده است.
به گفته یکی از سه فرد آگاه از امر تیم ماسک از یک نسخه شخصی سازی شده چت بات گروک برای این منظور استفاده می کند.
ظاهرا هدف این اقدام غربال کردن کارامدتر داده ها است.
به گفته منابع دوم و سوم با وجود آنکه گروک توسط وزارت امنیت میهن آمریکا تایید نشده، اما کارمندان دپارتمان کارآمدی به مقامات این وزارتخانه اعلام کرده اند از چت بات استفاده کنند.
البته خبرگزاری رویترز نتوانسته داده هایی که به این ابزار هوش مصنوعی مولد داده می شود یا شیوه تنظیم سیستم شخصی سازی شده را تعیین کند.
استارت آپ هوش مصنوعی ماسک به نام xAI این چت بات را ساخته است.
به گفته پنج متخصص فناوری و اخلاق دولتی، اگر داده هایی که به این سیستم داده می شود حساس یا محرمانه باشد، تنظیمات آن ممکن است قوانین امنیتی و حریم خصوصی را نقض کند.