خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسماعیلی: شهید رئیسی قائل بر مدیریت یکپارچه فرهنگی بود

تسنیم | سیاسی | شنبه، 03 خرداد 1404 - 11:53
وزیر ارشاد دولت سیزدهم گفت: مهم ترین اقدام شهید رئیسی ایجاد یکپارچگی فرهنگی در نظام حکمرانی کشور بود؛ او تمامی دوگانه های برساخته از کنش دولت ها و افراد را باطل کرد.
رئيسي،دولت،شهيد،فرهنگي،كشور،سيزدهم،سند،ارشاد،ستاد،موسيقي،فرهنگ

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، محمدمهدی اسماعیلی وزیر ارشاد دولت سیزدهم در همایش بین‌المللی الگوی حکمرانی «شهید سید ابراهیم رئیسی» که صبح امروز در محل مرکز همایش‌های سازمان صدا و سیما برگزار شد، طی سخنانی بیان کرد: شهید رئیسی گفتمان دولت خود را گفتمان امام و رهبری می‌دانست؛ او مسائل مردم را محور کار خود قرار داده بود.
وی افزود: مهم‌ترین اقدام شهید رئیسی ایجاد یکپارچگی فرهنگی در نظام حکمرانی کشور بود؛ او تمامی دوگانه‌های برساخته از کنش دولت‌ها و افراد را باطل کرد.
محوریت شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در سیاستگذاری کلان حوزه فرهنگ را پذیرفته و مدیریت اجرایی فرهنگ را طبق این سیاست‌گذاری کلان پیش بردند.
وزیر ارشاد دولت سیزدهم عنوان کرد: شهید رئیسی ستاد هماهنگی فرهنگی را در داخل دولت ایجاد کرد؛ مشابه این ستاد، به‌نام ستاد هماهنگی اقتصادی در دولت‌ها وجود دارد ولی ایشان این کار را انجام داد تا مدیریت فرهنگی در کشور با همراهی سایر نهادهای فرهنگی، یکپارچه باشد.
شهید رئیسی در این زمینه با دقت جلو می‌رفت و از همه عقول و کارشناسان برای مسائل مختلف استفاده می‌برد.
اسماعیلی خاطر نشان کرد: شهید رئیسی با نگاه بر فهم عمیق فقهی، گره‌های کور فرهنگی در کشور را باز کرد؛ حمایت، تنظیم‌گری و نظارت را وظیفه دولت دانسته و تصدی‌گری را در اختیار مردم می‌دانست.
ایشان اعتقاد نداشت که دولت باید تمامی کار تصدی در عرصه فرهنگ و هنر را در دست بگیرد.
وی اظهار داشت: پیش از دولت شهید رئیسی، مرجعیت‌زدایی از رسانه‌های داخلی شکل گرفته بود و تلاش می‌شد مرجعیت از حاکمیت زدوده شود اما اینکه آقای رئیسی با نگاهی عمیق این فاصله را پر کرد، نشان از عمق نگاه وی است.
در دولت وی، تعداد سینماها از حدود 550 به 900 سینما افزایش یافت و این کار در سه سال انجام گرفت.
در آمارهای متعددی شاهد افزایش مصرف اقلام فرهنگی بودیم و امار تئاتر، سینما، موسیقی و سایر حوزه‌ها افزایشی شد.
وزیر ارشاد دولت سیزدهم با بیان اینکه سال‌ها بود در کشور یک سند ملی درخصوص موسیقی وجود نداشت، بیان کرد: در دولت شهید رئیسی بود که سند ملی موسیقی به تصویب رسید و آیت‌الله رئیسی آن را ابلاغ کرد.
این سند تکلیف بسیاری از هنرمندان این عرصه را مشخص کرد.
انتهای پیام/