خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیروی انتظامی مدافع مردم در خط مقدم امنیت

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 03 خرداد 1404 - 10:53
نماینده ولی فقیه در استان کرمان با بیان اینکه فراجا با پیروی از رهبری و مردم محوری، موفق است، گفت: نیروی انتظامی، مدافع مردم در خط مقدم امنیت است.
امنيت،انتظامي،كرمان،نيروي،شهيد،استان،سليماني،شهيدان،عزت،نماي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی، نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان صبح امروز در مراسم صبحگاه مشترک نیروهای مسلح که به مناسبت گرامیداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر در ستاد فرماندهی انتظامی استان برگزار شد با گرامیداشت یاد شهیدان از جمله شهید آیت‌الله رئیسی و سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، اظهار کرد: امنیت امروز ایران، ثمره ایثار و خون پاک شهیدان است.
وی نیروی انتظامی را نهادی مردم‌محور و وفادار به رهبری دانست که در خط مقدم تأمین امنیت داخلی با شایستگی ایستاده است، گفت: امروز ما در پرتو فداکاری شهیدانی زندگی می‌کنیم که جان خود را برای آرامش مردم تقدیم کردند.
نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان با اشاره به یاد شهید آیت‌الله رئیسی، رئیس‌جمهور فقید و شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، خاطرنشان کرد: شهیدان با نثار خون خود عزت، امنیت و اقتدار را برای ایران اسلامی رقم زدند و راه آنان همچنان الهام‌بخش مسیر انقلاب اسلامی است.
نیروی انتظامی؛ در خط مقدم آرامش جامعه
امام جمعه کرمان با تقدیر از عملکرد نیروی انتظامی گفت: فراجا امروز در موقعیتی قرار دارد که مأموریت حساس تأمین امنیت داخلی را با اقتدار، هوشمندی و مردمی‌بودن به انجام می‌رساند و یکی از شاخصه‌های ممتاز این نیرو، اطاعت از فرماندهی کل قوا یعنی مقام معظم رهبری است که خود در جایگاه ولی‌فقیه، راهبر همه دستگاه‌های مدافع امنیت کشور هستند.
نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان مردمی بودن را راز موفقیت فراجا عنوان کرد و افزود: آنچه نیروی انتظامی را از سایر سازمان‌ها متمایز می‌کند، ویژگی مردمی بودن و دلسوزی نسبت به مردم است؛ نیروی انتظامی همواره کوشیده است تا با ایثار و مسئولیت‌پذیری، مردم را در سایه امنیت و آسایش نگه دارد.
علیدادی‌سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود، برای توفیق همه نیروهای نظامی و امنیتی از جمله ارتش، سپاه پاسداران، فراجا و سربازان گمنام امام زمان (عج) دعا کرد و گفت: امنیت کشور، حاصل زحمات خالصانه این نیروهاست و باید قدردان تلاش شبانه‌روزی آنان باشیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امروز در دورانی حساس و پر از دشمنی قرار داریم و دشمنان در تلاش هستند تا عزت و استقلال ملت ایران را هدف بگیرند، اما ما باید با هوشیاری، صبر و مقاومت، پرچم عزت جمهوری اسلامی را به دست صاحب اصلی‌اش، حضرت ولی‌عصر (عج) بسپاریم.
انتهای پیام/511/