خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره مندی ٢۶٠٠ نفر از مردم عنبرآباد از آب شرب سالم و پایدار

مهر | استان‌ها | شنبه، 03 خرداد 1404 - 10:30
کرمان _ مدیرامور آبفای عنبرآباد گفت:بهره‌برداری از چاه آب شرب مجتمع حجت آباد این شهرستان باعث بهره مندی تعداد ٢۶٠٠ نفراز آب شرب سالم و پایدار شد.
چاه،آب،شرب،مجتمع،عنبرآباد

به گزارش خبرنگار مهر، موسی دیده‌ور، صبح شنبه به خبرنگاران گفت: به دلیل خشکسالی و عدم بارندگی‌های مناسب در چند سال اخیر، اکثر منابع تأمین آب شرب استان کرمان دچار افت شدید آبدهی شده که چاه آب شرب مجتمع حجت‌آباد نیز یکی از آن‌ها است.
وی افزود: به همین دلیل حفر و تجهیز یک حلقه چاه جدید جهت تأمین آب شرب مورد نیاز ساکنان این مجتمع در دستور کار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه عملیات حفاری این چاه از ابتدای اسفندماه ۱۴۰۳ آغاز شده، افزود: چاه آب مجتمع حجت‌آباد شهرستان عنبرآباد به عمق ۱۶۰ متر حفر و با دبی ۲۳ لیتر بر ثانیه و با اعتباری بالغ بر ۴۲ میلیارد ریال وارد مدار بهره برداری شده است.
وی تصریح کرد: مجتمع حجت‌آباد شامل ۳ روستا و در بخش مرکزی شهرستان عنبرآباد است که با بهره‌برداری از این چاه ۲۶۰۰ نفر جمعیت آن از آب شرب سالم و پایدار بهره‌مند شدند.