2 حادثه رانندگی در سمنان با 22 مصدوم و یک فوتی
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت: در پی دو حادثه رانندگی جداگانه که عصر روز جمعه، دوم خردادماه در محور شهمیرزاد-فولادمحله استان سمنان روی داد، 22 نفر مصدوم و یک نفر نیز فوت شد.

پژمان قرائیان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در سمنان، اظهار داشت: در پی این حادثه تیمهای اورژانس استان سمنان با بسیج تمامی ظرفیتهای امدادی، عملیات نجات و انتقال مصدومان را به انجام رساندند.
وی افزود: اولین حادثه، یک برخورد زنجیرهای بین سه دستگاه خودرو در حوالی «ده صوفیان» بود که منجر به مصدومیت 11 نفر شد و 5 مصدوم با وضعیت وخیمتر به بیمارستان منتقل شدند.
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی سمنان افزود: حادثه دوم نیز شامل تصادف دو خودرو در پیچ گوشوارک بعد از روستای پرور بود که 11 نفر در اثر آن مجروح شدند.
قرائیان با بیان اینکه تمامی مصدومان این حادثه نیز به بیمارستان کوثر سمنان منتقل شدند ادامه داد: متاسفأنه یکی از مصدومان بدحال، مرد 37 سالهای که تحت تمهیدات ویژه اورژانسی به بیمارستان 15 خرداد مهدیشهر منتقل شده بود، به دلیل شدت جراحات وارده فوت کرد.
وی همچنین اشاره کرد که یکی از مصدومان، یک خانم باردار بود که تحت مراقبتهای تخصصی در بیمارستان کوثر سمنان قرار گرفته است.
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی سمنان خاطرنشان کرد: با توجه به حجم بالای مصدومان، اورژانس استان سمنان با بسیج پنج دستگاه آمبولانس، یک اتوبوس آمبولانس و همکاری جمعیت هلال احمر (که پنج مصدوم را انتقال داد)، عملیات امداد و نجات را به سرعت به پایان رساند.
قرائیان در پایان از شهروندان خواست تا در رانندگیهای فصل بهار، به خصوص در جادههای کوهستانی و بارانی، سرعت خود را کاهش دهند و فاصله طولی را رعایت کنند تا از وقوع چنین حوادثی پیشگیری شود.
حسین درخشان، مدیرعامل جمعیت هلالاحمر سمنان نیز با اشاره به یکی از این سوانح عنوان کرد:در ساعت 19 و 12 دقیقه روزجمعه دوم خردادماه 1404، گزارشی مبنی بر تصادف یک دستگاه ساینا و پژو 206 در کیلومتر 20 جاده فولادمحله ـ شهمیرزاد به هلالاحمر اعلام شد.
وی افزود: بلافاصله چهار تیم عملیاتی از نجاتگران هلالاحمر فولادمحله، نیزوا و واکنش سریع با آمبولانس و ست نجات به محل حادثه اعزام شدند و پس از رسیدن امدادگران هلالاحمر و ارزیابی مشخص شد این تصادف 11 مصدوم دارد.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان سمنان با بیان اینکه نجاتگران هلالاحمر عملیات رهاسازی مصدومان را انجام داده و اقدامات اولیه امدادی و پیشبیمارستانی برای مصدومان صورت گرفت عنوان کرد: پس از تثبیت وضعیت، مصدومین با همکاری آمبولانسهای جمعیت هلالاحمر و اورژانس115، به بیمارستان منتقل شدند.
انتهای پیام/363/