خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحقیقات جنایی کشور پرو علیه یک نظامی صهیونیست

مهر | بین‌الملل | شنبه، 03 خرداد 1404 - 09:24
مقامات قضایی کشور پرو از اجرای تحقیقات جنایی رسمی علیه یک نظامی صهیونیست به اتهام ارتکاب جنایات جنگی خبر دادند.
صهيونيست،بشري،نظاميان،شكايت،نهاد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، مقامات قضایی کشور پرو روز جمعه اعلام کردند که تحقیقات جنایی رسمی علیه نظامی صهیونیست به اتهام ارتکاب جنایات جنگی در نوار غزه آغاز می‌کنند.
این تحقیقات در پی اقامه دعوی قضایی از سوی نهاد حقوق بشری «هند رجب» علیه نظامی صهیونیست مذکور صورت می‌گیرد.
خولیو گونزالس نماینده این نهاد حقوق بشری با ارائه ادله موثق به همراه صورت و تصاویر و منابع اطلاعاتی علیه یکی از نظامیان یگان مهندسی ارتش اشغالگر صهیونیستی شکایت کرده است.
این نخستین باری نیست که نظامیان صهیونیست در سراسر جهان تحت پیگرد و شکایت قانونی قرار می‌گیرند و در بسیاری از موارد آنها مجبور به فرار از کشورهای مذکور شده‌اند.