خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قارداشی: منتظر صعود قابل توجه پینگ‌پنگ‌بازان در رنکینگ جهانی هستیم

مهر | ورزشی | شنبه، 03 خرداد 1404 - 09:18
رئیس فدراسیون تنیس روی میز با اشاره به عملکرد نمایندگان ایران در مسابقات جهانی که با صعود از دور اول همراه بود، گفت: این دستاوردی بود که نتیجه آن را در رنکینگ جهانی خواهیم دید.
جهاني،مسابقات،رنكينگ،بازيكنان،نوشاد،بازيكن،فدراسيون،جهان،تني ...

مهرداد علی قارداشی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به عملکرد نمایندگان ایران در فینال انفرادی و دوبل مسابقات قهرمانی جهان که با صعود همه آنها از دور نخست همراه بود، گفت: در این دوره مسابقات جهانی نسبت به دوره قبل سهمیه کمتری در بخش مردان گرفتیم اما عملکرد بهتری داشتیم، همه بازیکنان ایران در دوحه بر خلاف دوره قبل دیدارهای خود در مرحله نخست را با برد پشت سر گذاشتند و توانستند یک مرحله صعود کنند.
وی با تاکید بر سطح بالای فینال مسابقات قهرمانی جهان خاطرنشان کرد: همین صعود یک مرحله برای برای تنیس روی میز ایران دستاورد قابل توجهی است که نتیجه آن را قطعا در رنکینگ جهانی خواهیم دید.
رنکینگ جهانی جدید بر اساس نتایج این دوره مسابقات جهانی منتشر می شود و قطعا بازیکنان مان به خاطر عملکردی که در دوحه داشتند رشد قابل توجهی خواهند داشت.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز با اشاره به عملکرد نوشاد عالمیان که بعد از برتری برابر «اوویدیو» از رومانی (نفر ۸۱ جهان) برابر «بندیخت دودا» نفر سیزدهم جهان از آلمان شکست خورد و در جدول ۶۴ نفره حذف شد، گفت: «اوویدیو» حریف سرسختی برای نوشاد بود، او شناخت کامل از نوشاد داشت و در مسابقات ۲۰۲۴ کره جنوبی هم موفق به شکست او شده بود با این حال نوشاد در دوحه توانست این بازیکن رومانیایی را از پیش رو دارد.
وی با اشاره به دیدار نوشاد و «بندیخت دودا» آلمانی در جدول ۶۴ نفره یادآور شد: باید این را در نظر داشت که تنیس روی میز آلمان و سطح فنی این بازیکن از نوشاد بالاتر بود.
خوب است که از بازیکنان تنیس روی انتظار برد است اما این انتظارات باید منطقی باشد.
پیروزی برابر بازیکنی در حد «بندیخت دودا» کار سختی است.
من این رقابت نوشاد را از نزدیک ندیدم اما تجربه ام از مسابقات تیمی جهان این است که پیروزی برابر اعضای تیم ملی آلمان اصلا کار راحتی نیست.
بعضا بازیکنان ایران چنین موفقیتی داشته اند اما در کل کار خیلی سختی است.
قارداشی با تاکید دوباره بر اینکه انتظارات باید بر پایه و اساس منطق و واقع گرایانه باشد، تصریح کرد: امیدواریم با ادامه روندی که بازیکنانی مانند نوشاد دارند به زودی شاهد پیروزی آنها برابر ملی پوشان آلمان در میادین جهانی هم باشیم.
در هر صورت عملکرد در این دوره مسابقات جهانی قابل قبول بود و قطعا این عملکرد باعث رشدش در رنکینگ جهانی می شود.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز در مورد ندا شهسواری که بعد از پیروزی قاطع برابر «سرویناز» از قزاقستان مقابل «هینا هایاتا» از کره جنوبی در جدول ۶۴ نفره شکست خورد و حذف شد، گفت: ندا شهسواری در آخرین رویارویی با بازیکن قزاقستانی او را ۴ بر ۳ شکست داده بود اما اینبار مقتدرانه و با نتیجه ۴ بر صفر پیروز شد در حالیکه او از رده سنی ۳۸ به ۳۹ رسیده و حریفش از ۱۹ به ۲۰ سال رسیده است با این حال ندا شهسواری با غیرت و جنگنده پیروزی ارزشمندی را کسب کرد.
درست است که او در دومین دیدارش متحمل شکست شد اما قطعا جایگاه او هم در رنکینگ جهانی تغییر مثبتی خواهد داشت.
ندا با عملکردی که در دوحه داشت در رنکینگ جهانی به رده زیر ۲۰۰ صعود می کند.
وی با تاکید بر اینکه بنیامین فرجی دومین بازیکن با سن و سال کم در فینال مسابقات قهرمانی جهان بود، تصریح کرد: بنیامین با ۱۵ سال سن در مسابقات حاضر شد، فقط یک بازیکن کوچکتر از او (۱۴ ساله) در مسابقات شرکت داشت در حالیکه از نظر فنی بنیامین خیلی بهتر از او بود.
بردی که بنیامین برابر بازیکن چینی الاصل اهل اسلواکی به دست آورد دستاورد بزرگی برای او در اولین حضورش در مسابقات جهانی بود که حتی تمجید و واکنش مثبت فدراسیون جهانی را هم به همراه داشت.
قارداشی به حضور بنیامین فرجی در کنار امیرمهدی کشاورزی در بخش دوبل اشاره کرد و گفت: این ترکیب در اولین دیدار خود تیم دوبل قزاقستان که از نظر رنکینگ و تجربه بهتر و جلوتر بود را شکست داد و جدول ۳۲ تیمی راه یافت.
همین عملکرد هم روی رنکینگ جهانی هر دو بازیکن (فرجی و کشاورزی) تاثیر مثبت خواهد داشت.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز در بخش دیگری از این گفتگو به تغییر قوانین فدراسیون جهانی در مورد رنکینگ جهانی اشاره داشت و گفت: پیش از این با برگزاری هر دوره بازی های المپیک و جهانی یعنی به ترتیب هر ۴ سال و ۲ سال یک بار، امتیازات المپیک و جهانی از رنکینگ بازیکنان حذف می شد اما طبق قوانین جدید فدراسیون جهانی الان سالیانه این حذف امتیازات انجام می شود.
فدراسیون جهانی با هدف حضور بیشتر و پرتکرارتر بازیکنان در رقابت های رنکینگ دار این اقدام را انجام داده است در حالیکه کار را برای خیلی از بازیکنان سخت کرده است.
وی تاکید کرد: این موضوع دو مشکل عمده برای ما ایجاد می کند؛ اول اینکه تعدد حضور در مسابقات نیاز به بودجه بیشتر دارد.
باید در کنار افزایش منابع دولتی، میزان جذب منابع غیردولتی را هم افزایش دهیم تا بتوانیم از عهده اعزام های بالا با هزینه های سنگین آنها بر آئیم.
دوم اینکه تعدد حضور در مسابقات بین المللی در کنار شرکت داشتن در مسابقات باشگاهی باعث خستگی بازیکنان می شود.
قارداشی با اشاره به اینکه سه قهرمان المپیک در بخش مردان و زنان در اعتراض به همین تغییر قوانین از حضور در مسابقات کنار کشیدند و در رقابت های فینال قهرمانی جهان هم غایب بودند، گفت: این تغییر قوانین اعتراض خیلی از کشورها و بازیکنان شان را به همراه داشته است.
موضوعی که در حاشیه این دوره مسابقات جهانی هم مطرح شده است.
حتی یک بازیکن نیجریه ای هم در فضای مجازی واکنش های زیادی به آن داشته است.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز تاکید کرد: با این شرایط ما همواره در رقابت با کشورهای رقیب خود در سطح آسیا و جهان بوده ایم، طی سه سال اخیر از حیث اعزام ها رتبه سوم را در کشور داشته ایم اما قطعا از این پس کارمان سخت تر خواهد شد.