دغدغه شهید مالک رحمتی معیشت مردم بود
دستیار رئیس بنیاد بهره وری موقوفات آستان قدس رضوی، گفت: شهید مالک رحمتی قدرت خرید مردم را در مناطق مختلف بررسی می کرد و از دیدن فشار معیشتی که بر مردم بود، غصه دار می شد. مالک از عمق وجود می خواست گامی برای بهبود وضعیت اقتصادی بردارد.

محسن مکیان، دستیار رئیس بنیاد بهرهوری موقوفات آستان قدس رضوی و از دوستان نزدیک شهید مالک رحمتی، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در مراغه، اظهار کرد: شهید مالک رحمتی در مدت چهار ماه مسئولیت خود در استانداری آذربایجان شرقی، در دو ماه ابتدایی بهصورت جدی و فشرده بر مسائل و مشکلات استان تمرکز کرد و تمام توان خود را صرف شناخت دقیق ظرفیتها و چالشهای منطقه نمود.
وی، افزود: شهید رحمتی همواره در آغاز پذیرش هر مسئولیت، چهل شبانهروز چلهنشینی میکرد و شبانهروزی در دفتر حضور داشت تا به عمق مسائل و شرایط آن حوزه مسلط شود.
دوست و همکار شهید مالک رحمتی، خاطرنشان کرد: در یکی از روزها، حدود دو ماه پس از آغاز مسئولیت مالک در استانداری، درباره مسائل معیشتی مردم با هم صحبت میکردیم و شهید رحمتی از وضعیت معیشت مردم عمیقاً ناراحت و متأثر بود.
مکیان ادامه داد: آن ایام، روزهای پایانی سال بود که مالک گفت که میخواهم سال جدید را سال حضور در میان مردم برای کسب سرمایه اجتماعی بدانم و هیچ راهی جز اینکه بین مردم بروم، ندارم.
نمیتوانم همه مشکلات را یک جا حل کنم، ولی میتوانم با بودن کنار مردم، اعتبار نظام را افزایش بدهم و سرمایه اجتماعی ایجاد کنم.
وی بیان کرد: مالک باور داشت که هر چند اختیارات و امکانات استاندار در حوزه مسائل کلان محدود است، اما ارتباط مستقیم با مردم میتواند راهی برای فهم عمیقتر مشکلات و تقویت اعتماد عمومی باشد.
دوست شهید رحمتی ادامه داد: مالک با جدیت در میان مردم حضور مییافت و هر چه بیشتر با مردم مواجه میشد، حساسیتش نسبتبه مشکلات آنها بیشتر میشد.
گاهی خاطراتی از بازدیدهای بینام و نشانش از فروشگاهها تعریف میکرد؛ اینکه چطور قدرت خرید مردم را در مناطق مختلف بررسی میکرد و از دیدن فشار معیشتی که بر مردم بود، غصهدار میشد.
مالک از عمق وجود میخواست گامی برای بهبود وضعیت اقتصادی بردارد.
مکیان بیان کرد: شهید رحمتی حتی مشکلات و مسائل شخصی شهروندان را بهدقت یادداشت میکرد و به من میداد تا پیگیری کنم.
تأکید مالک بر این بود که باید تصمیماتی گرفت که همه مردم از آن بهرهمند شوند، اما در عین حال، نباید از دردهای شخصی و مسائل جزیی مردم غافل شد.
وی افزود: شهید رحمتی، فهرستی از مسائل مهم مانند وام، مسکن، اشتغال و مشکلات جوانان تهیه کرده بود و بهصورت مستمر، پیگیر اجرای آنها بود.
دستیار رئیس بنیاد بهرهوری موقوفات آستان قدس رضوی، تأکید کرد: سبک مدیریتی شهید رحمتی، چه در آستان قدس رضوی، چه در سازمان خصوصیسازی و چه در استانداری آذربایجان شرقی همواره بر پایه ارتباط پررنگ، عمیق و صادقانه با مردم استوار بود.
مالک باور داشت که هیچ مدیری بدون نزدیکی واقعی به مردم، نمیتواند گرهی از مشکلاتشان باز کند.
انتهای پیام/