خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصمیم ایران شرایط را کمی سخت کرده است

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 17 تیر 1398 - 12:14
یکی از سخنگویان وزارت خارجه آلمان در واکنش به آغاز گام دوم کاهش تعهدات برجامی ایران اظهار داشت: تصمیم اخیر ایران شرایط موجود را کمی سخت کرده است.
ايران،تعهدات،گام،كاهش،توافق،راستاي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اتریش، یکی از سخنگویان وزارت خارجه آلمان در واکنش به آغاز گام دوم کاهش تعهدات برجامی ایران در سخنانی خاطر نشان کرد: در چنین شرایطی نمی توان تصمیات لازم و دقیقی اتخاذ کرد.
وی بدون اشاره به بدعهدی های اروپا در قبال تعهداتش به ایران در راستای توافق هسته ای گفت: آینده توافق هسته ای ایران کمی مبهم بنظر می رسد.
لازم به ذکر است، روز گذشته در آغاز گام دوم کاهش تعهدات برجامی ایران وفق مواد ۲۶، ۳۷ مندرج در توافق هسته‌ای، عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه در نشست خبری سخنگوی دولت در راستای گام دوم کاهش تعهدات برجامی گفت: امروز در مهلت پایان ۶۰ روز کاهش تعهدات برجامی خود قرار داریم و از آنجا که خواسته‌های ایران در خصوص برجام مبنی بر بازگشت میزان فروش نفت به پیش از خروج آمریکا از برجام اجرایی نشده است، لذا امروز گام دوم برداشته می‌شود.