خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیچ دولتی به اندازه دولت شهید ربیسی برای خوزستان کار نکرد

مهر | استان‌ها | جمعه، 02 خرداد 1404 - 21:41
خرمشهر - نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: خوزستان پرظرفیت است اما شرایط مناسبی ندارد، البته نظام اسلامی کارهای زیادی انجام داده ولی هیچ دولتی به اندازه دولت شهید رییسی کار نکرده است.
خرمشهر،خوزستان،استان،شهر،آبادان،مجلس،اسلامي،فقيه،نماينده

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدعبدالنبی موسوی فرد جمعه شب در جشن گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر که در مسجد جامع این شهر برگزار شد، بیان کرد: هر ساله سوم خرداد ماه در خرمشهر و کل کشور از آزادسازی خرمشهر قهرمان یاد می‌کنند؛ شهری که پس از آزادسازی آن امام عظیم الشان فرمودند «خرمشهر را خدا آزاد کرد».
نماینده ولی فقیه در خوزستان خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: خرمشهر و آبادان و خوزستان یادآور زحمات شما هستند؛ پس از سوم خرداد ۹۳ افرادی که خارج از استان بودند زمانی که به این شهر می‌آمدند هر هفته یک تغییر را در شهر می‌دیدند که به همت شما بود.
وی با بیان اینکه در کل کشور به جز خرمشهر و آبادان، شاهد توسعه شهری بوده ایم، تصریح کرد: امروز همه مردم مطالبه دارند که نسبت به مسائل این دو شهر رسیدگی شود و خرمشهر و آبادان از یکدیگر جدا نیستند.
نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: خوزستان استان پرظرفیتی است اما شرایط مناسبی ندارد، البته نظام اسلامی کار کرده ولی هیچ دولتی به اندازه دولت شهید رئیسی کار نکرده است.
حجت الاسلام موسوی فرد خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: توان اجرا و قانون گذاری در قوه مقننه به ریاست شما وجود دارد لذا فکر بلند نمایندگان منطقه مبنی بر قرار دادن چند اولویت در هر شهر استان خصوصاً شهرهای خرمشهر و آبادان دیده شود و برای آنها در مجلس شورای اسلامی دیده شود.
وی با بیان اینکه جوان‌های بسیاری در خوزستان جویای اشتغال هستند، ادامه داد: شرکت‌های استان نیروهای غیربومی جذب می‌کنند در حالیکه وقتی جوان‌های استان بیکار هستند چنین چیزی جایز نیست مگر اینکه جذب نیروهای متخصصی که در خوزستان نباشد.
به گفته نماینده ولی فقیه در خوزستان، شرکت‌ها و کارخانه‌هایی با پیشرفت فیزیکی بسیار بالا در استان وجود دارد که با راه اندازی آن فرد بیکار در خوزستان نخواهیم داشت لذا این موارد در مجلس دیده شود تا در این استان قهرمان، اتفاق مهم رقم زده شود.