خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماهواره ناهید ۲ در صف پرتاب قرار دارد

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | جمعه، 02 خرداد 1404 - 15:46
رئیس پژوهشگاه فضایی ایران گفت: به زودی ماهواره پارس ۲ نیز در صف پرتاب قرار می‌گیرد و ساخت مجموعه ماهواره‌های «پژوهش» آغاز شده است.
ماهواره،پژوهش،ناهيد،مدار،فضايي،تعريف

باشگاه خبرنگاران جوان ـ وحید یزدانیان رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در یک گفتگوی تلویزیونی ضمن اعلام این خبر گفت: مجموعه ماهواره‌های «پژوهش» را با هدف آزمون زیر سیستم‌های مختلف ماهواره‌ای تعریف کردیم.
بیش از ۹۶ تا ۹۷ درصد این زیرسیستم‌ها به‌صورت کاملاً بومی در داخل کشور تولید می‌شوند که نیاز به تست دارد.
وی تاکید کرد: ماهواره‌های پژوهش یک تا چهار با مشارکت بخش خصوصی و دانشگاه‌ها در حال ساخت است و پروژه ماهواره پژوهش ۵ را نیز تعریف کرده‌ایم.
«ناهید ۲» یک ماهواره مخابراتی است که نمونه کیفی آن بهمن‌ماه ۱۴۰۱ و در روز ملی فناوری فضایی رونمایی شد و نمونه پروازی آن عرضه شده است.
طول عمر این ماهواره ۲ سال با وزن ۱۲۰ کیلوگرم است که قرار است در مدار ۵۰۰ کیلومتری قرار گیرد.
شیب مدار تزریقی «ناهید ۲» ۵۵ درجه، نوع پیشرانش آن شیمیایی با سطح آرایش یک نیوتن و با توان متوسط ۴۹ وات است.
باند فرکانسی آن KU، X و UHF است.
منبع: ایرنا