خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئولان به مردم خدمت خالصانه کنند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 02 خرداد 1404 - 15:40
رئیس طالبان اعلام کرد خدمت به مردم یک وظیفه شرعی و امانتی الهی است که باید با رعایت حقوق شهروندان و اصول اسلامی انجام شود.
طالبان،اسلامي،آخوندزاده،شهرداران،هشدار،تأكيد

باشگاه خبرنگاران جوان- ملاهبت‌الله آخوندزاده در یک سمینار یک‌روزه ویژه مسئولان شهرداری‌ها در قندهار حضور یافت و خطاب به شهرداران از جمله شهردار کابل گفت: مسئولیت، امتیاز یا افتخار نیست، بلکه امانتی است که باید با رعایت شریعت و حفظ حقوق مردم ادا شود.
وی با اشاره به اهمیت شفقت و رحمت در مدیریت شهری، خاطرنشان کرد: «مردم افغانستان در جنگ‌های گذشته آسیب‌های زیادی دیده‌اند و اکنون نیازمند برخورد نیک و خدمت‌رسانی مسئولان هستند.»
رئیس طالبان همچنین بر لزوم شفافیت مالی تأکید کرد و گفت: پول شهرداری‌ها متعلق به مردم است و باید صرف خدمات عمومی و رفاه شهروندان شود.
آخوندزاده از شهرداران خواست تا در پاکیزگی شهرها، حفظ بیت‌المال و پایبندی به اصول اسلامی تلاش بیشتری کنند و هشدار داد: «از زور و اجبار در مدیریت شهری پرهیز کنید؛ مردم باید از خدمت شما خوشحال شوند.»
این سخنان در حالی مطرح می‌شود که طالبان از زمان تسلط بر افغانستان بر اجرای قوانین اسلامی در ادارات تأکید داشته‌اند.
پیش از این نیز رئیس طالبان نسبت به توهین به شعائر اسلامی و مخالفت غرب با اجرای حدود شرعی هشدار داده بود.