خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فتح خرمشهر پایان توهم اشغال و نابودی ایران بود

مهر | استان‌ها | جمعه، 02 خرداد 1404 - 15:24
قزوین- امام‌جمعه اسفرورین گفت: فتح خرمشهر یک پیروزی ساده نبود بلکه آغازی بر شکست‌های متوالی دشمن و پایان توهم کسانی بود که به اشغال و نابودی ایران دل بسته بودند.
خرمشهر،دشمن،بعثي،جنايت،صدام،توهم،فتح،تسليم،آسان

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید روح‌الله حسینی در خطبه‌های این هفته نمازجمعه شهر اسفرورین اظهار کرد: دشمن بعثی زمانی که خرمشهر را فتح کرد معتقد بود آمده است که بماند؛ اما امروز انقلاب در آستانه پنجاه‌سالگی است و دشمنی که خرمشهر را تصرف کرده بود محو شد.
وی با بیان اینکه ظلم و جنایت دشمن بعثی از داعش بدتر بود، افزود: در آن زمان رسانه‌ای نبود که جنایت صدام را نشان دهد و جنایت صدام کمتر از داعش نبود.
امام‌جمعه اسفرورین ادامه داد: آزاد خرمشهر ضربه بزرگی را به دشمن بعثی وارد کرد و رژیم صدام بعدازاین شکست دچار انفعال و سردرگمی شد و توهم غلبه بر ایران را به فراموشی سپرد.
وی تأکید کرد: فتح خرمشهر یک پیروزی ساده نبود بلکه آغازی بر شکست‌های متوالی دشمن و پایان توهم کسانی بود که به اشغال و نابودی ایران دل بسته بودند.
حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه بزرگ‌ترین درس امروز ما از آزادسازی خرمشهر درک این حقیقت است که هزینه مقاومت کمتر از تسلیم است، عنوان کرد: اگر امروز ما تسلیم شده و دست به دشمن دهیم پا بر روی خون شهدا گذاشته و این خون را پایمال کرده‌ایم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه زن و شوهر لباس یکدیگر بوده و باید همدیگر را بپوشانند، خاطرنشان کرد: همسران اجازه انحراف همسر خود را نداده و به یکدیگر برای رفع عیوب کمک کنند.
امام‌جمعه اسفرورین در پایان با بیان اینکه باید زمینه ازدواج آسان جوانان را فراهم کنیم، یادآور شد: مسائل مالی، رسوم غلط، چشم و هم چشمی، جهیزیه غیرضروری و مهریه‌های سنگین مانع ازدواج آسان است.