خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیت الله اعرافی پیگیر وضعیت روحانی ربوده شده ایرانشهری شد

مهر | دین و اندیشه، استان‌ها | جمعه، 02 خرداد 1404 - 15:24
قم- مدیر حوزه های شخصاً پیگیر وضعیت حجت‌الاسلام صمدی فر روحانی ربوده شده به دست افراد مسلح ناشناس است.
ايرانشهر،علميه،جنايت،دنبال،صمدي،تفرقه،ربوده،فعال

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه از دقایق اولیه که در جریان ربوده شدن حجت‌الاسلام صمدی فر از روحانیون فعال فرهنگی در شهرستان ایرانشهر قرار گرفت، شخصاً با پیگیری‌های متعدد به دنبال آزادی وی و دستگیری عوامل این جنایت شد.
مدیر حوزه‌های علمیه در تماس‌های خود با مسئولان خواستار پیگیری جدی این جنایت از سوی نهادهای امنیتی و انتظامی شد و تأکید نمود که حجت‌الاسلام صمدی هرچه زودتر از دست ربایندگان آزاد شود و به آغوش خانواده بازگردد و عوامل این جنایت نیز که به دنبال ایجاد تفرقه و دو دستگی در منطقه هستند دستگیر شده و به سزای اعمال ننگین خود برسند.
وی ابراز کرد: دشمنان ملت سر افراز ایران اسلامی با حرکت‌های ایذایی همیشه به دنبال ایجاد تفرقه و دو قطبی سازی بوده اند ولی مردم ما به ویژه در رأس علمای اهل سنت و شیعه در سیستان و بلوچستان نسبت به این توطئه‌ها آگاهند و با هوشیاری و بصیرت خود آنها را ناکام گذاشته اند.
خاطرنشان می‌شود: صبح روز سه شنبه حجت‌الاسلام رضا صمدی‌فر، معاون اجرایی مدرسه علمیه امیرالمؤمنین (ع) ایرانشهر، در حالی‌که در مقابل درب مدرسه حضور داشت، توسط افراد مسلح ناشناس ربوده شد.
حجت‌الاسلام صمدی‌فر از طلاب خوش‌سابقه، فعال و خدمت‌گزار در منطقه ایرانشهر است که در زمینه‌های فرهنگی و تبلیغی نیز حضوری مؤثر داشت.