خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امضای تفاهم‌نامه احداث موزه ملی غذا در خراسان رضوی - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 02 خرداد 1404 - 14:53
آیین امضای تفاهمنامه همکاری میان سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی و موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی استان برای احداث موزه غذای خراسان رضوی برگزار شد.
غذايي،استان،حوزه،سازمان،رضوي،خراسان،گردشگري،تفاهمنامه،همياري ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی، در حاشیه دومین روز از نمایشگاه ملی بورس، بانک، بیمه و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری «مشهداینوکس» و «مشهدفاینکس»، آیین امضای تفاهمنامه همکاری میان این سازمان و موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی استان برای احداث موزه غذای خراسان رضوی برگزار شد.
نقطه عطف تأمین امنیت پایدار غذایی در استان
احسان عظیمی‌راد ،سخنگوی کمیسیون آموزش و نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با بیان اینکه سازمان همیاری شهرداری‌ها از جمله سازمان‌های بسیارمهم در عرصه خدمت‌رسانی به مردم است، اظهارداشت: این یک مزیت ذاتی است چون این مجموعه به بخش عمده از مردمی که کم‌برخوردارتر هستند، یعنی از شهرداران گرفته تا اقشار مختلف مردم خدمت‌رسانی می‌کند.
در این شرایط، این اهمیت در خراسان رضوی مضاعف است زیرا اینجا ما سالیانه میزبان بیش از 30 میلیون زائر هستیم و این یعنی حوزه ارائه خدمت سازمان همیاری‌های ما نزدیک به نیمی از جمعیت کشور را دربر می‌گیرد.
وی افزود: تفاهمنامه‌ای که امروز منعقد شد، به نظر من می‌تواند گام بلندی در تأمین امنیت غذایی پایدار مردم استان باشد.
مجموعه‌ای که در این تفاهمنامه پای کار سازمان همیاری‌های استان آمده، تنها موسسه پژوهشی و تحقیقاتی در حوزه صنایع غذایی کشور است و من فکر می‌کنم این یک نقطه عطف باشد که پس از مدت کوتاه، اخبار خوب از اتفاقات مبارکی در این باره خواهیم شنید.
تنوع غذایی استان، جاذبه مهم گردشگری
ابوالفضل طیبی، مدیرعامل سازمان سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی نیز خاطرنشان کرد: تنوع غذایی در استان خراسان رضوی با بیش از 30 میلیون زائر و گردشگر به‌قدری فراوان و جذاب است که به نظرم خودش می‌تواند یک موتور محرک در حوزه گردشگری باشد و سازمان همیاری با شرکت‌های تابعه متنوعی از جمله موسسه صنعتی گوشت مشهد و شرکت ژلاتین آریا، می‌تواند نقش خاص و ویژه‌ای در این فرآیند ایفا کند.
وی ادامه داد: این تفاهم‌نامه از چندجهت حائز اهمیت است؛ هم بررسی تنوع غذایی در حوزه گردشگری، هم پژوهش و مطالعه در نوع مواد اولیه غذایی و البته کمک بزرگی که به ما در فرآیند تولید بهتر محصولات غذایی خواهد کرد.
موزه غذای خراسان رضوی، الگوی موفق ملی
سیدمحمدعلی رضوی، رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی استان هم در حاشیه امضای این تفاهمنامه تصریح کرد: حوزه صنایع غذایی موضوع بسیارمهمی است زیرا امنیت غذایی ذیل آن تعریف می‌شود.
همین ضرورت هم باعث شد ما در این حوزه ورود کنیم درحالی که مستقیماً رسالت ما نیست.
وی تأکیدکرد: ما یک سال در این حوزه مطالعه کردیم و به این نتیجه رسیدیم که در حوزه گردشگری استان، یکی از مؤلفه‌های مهم همین گردشگری غذاست.
ما می‌توانیم از ظرفیت‌های استان برای ایجاد یک فضای توسعه فرهنگ غذا استفاده کنیم.
حالا یکی از مؤلفه‌های این رکن، برپایی موزه غذاست که در آن می‌تواند آموزش و پژوهش صورت بگیرد، برای غذا برندسازی شود و محفلی برای گردهمایی شرکت‌های دانش‌بنیان باشد.
خوشبختانه الگویی از این ایده در کشور وجود ندارد و به نظر من اگر بتوانیم با سرعت این تفاهمنامه را به سرانجام برسانیم، تا پایان دوسال آینده یک موزه بسیارمترقی غذا خواهیم داشت که الگوی کشور خواهد شد.
انتهای پیام/282