خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پشت پرده برخی فراخوان‌های مشکوک با فرمان ناترازی ترامپی/ چه کسانی می‌خواهند نهادهای صنفی را سیاسی کنند؟ + فیلم

مشرق | سیاسی، برگزیده | جمعه، 02 خرداد 1404 - 09:18
از نگاه سرویس امنیتی خارجی نفوذ عناصر ضدانقلاب به مرکز کانونی نهادهای صنفی چون اتحادیه‌های کارگری این مجموعه‌ها را از حالت زرد به سبز تبدیل خواهد کرد.
صنفي،ضدانقلاب،نهادهاي،اعتصابات،اصناف،كارگري،مرتبط،نفوذ،تأكيد ...

سرویس سیاست مشرق- طی روزهای گذشته در برخی استان‌های کشور تحرکاتی در جهت راه اندازی برخی اعتصابات صورت از سوی تعدادی از اصناف صورت گرفته است.
از جمله برخی از نانوایان در اعتراض به کم بودن قیمت نان در برابر افزایش هزینه‌ها، همچنین مسئله بیمه و نیز قطعی برق تجمع کردند.
در همین رابطه معترضان پلاکاردهای مختلفی نیز بر روی دست داشتند که در آنها در خصوص لزوم افزایش قیمت نان با توجه به‌سختی کار نانوایی و هزینه‌های بالای این کسب‌وکار تأکید شده بود.
البته برخی از مطالبات مرتبط با اصناف به حق بوده و جا دارد تا مسئولان مرتبط به امور آن رسیدگی جدی کنند، اما بررسی گزارش‌های موجود حکایت از آن دارد که بخشی از این اعتصابات در اصناف مختلف توسط برخی گروهک‌های ضدانقلاب سازمان‌دهی شده است.
این جریان ضدانقلاب که دارای گرایشات چپ است توانسته در انتخابات سراسر برخی سندیکاهای کارگری افراد نزدیک به خود را وارد هیئت‌مدیره این تشکل‌های صنفی کرده و از موقعیت خود سوء استفاده کند.
نفوذ در نهادهای صنفی و سوءاستفاده از فضای موجود و نیز بهره بردن از فضای احساسی کارگری در آن ازجمله اقدامات صورت گرفته از سوی سرویس‌های اطلاعاتی خارجی در سال‌های اخیر بوده است.
از نگاه سرویس امنیتی خارجی نفوذ عناصر ضدانقلاب به مرکز کانونی نهادهای صنفی چون اتحادیه‌های کارگری این مجموعه‌ها را از حالت زرد به سبز تبدیل خواهد کرد.
از جمله شواهد نفوذ در نهادهای صنفی مرتبط با فتنه سال ۱۴۰۱ است که طی آن دو افسر عالی رتبه فرانسوی، سیسیل کوهلر و ژاک پاریس با ارتباط گری و هماهنگی با برخی عناصر معاند صنفی در تعدادی از کافه‌ها در صدد سرپل سازی بودند.
فیلم/ سرشبکه جاسوسی فرانسوی در حال آموزش اعتصابات به برخی فعالان صنفی ضدانقلاب
تقی رحمانی از اعضای اصلی گروهک ملی مذهبی و همسر سابق نرگس محمدی در جزوه‌ای با عنوان «جامعه مدنی و دموکراسی» می‌نویسد:
باید بانفوذ در لایه‌های پنهان نهادهای صنفی این تشکل‌های زرد را تبدیل به کانون‌های سبز تبدیل کرد.
دانشجویان پس از پایان تحصیلات خود به انجمن مهندسان؛ معلمان و پزشکان رفته و فضای سرد آن را گرم کنند!
تأکید روی ایجاد شکاف حاکمیت-جامعه و نارضایتی اقتصادی از ناکارآمدی حکمرانی و افول اعتماد و سرمایه اجتماعی و ایجاد انگاره‌هایی چون حاکمیت سرمایه سالار و جامعه طبقاتی ازجمله دستورالعمل‌هایی است که توسط این گروهک اخیراً به اعضا صادرشده است.
لازم به ذکر است که پس از سفر ترامپ به منطقه تأکید روی رسانه‌ای کردن نا ترازی‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و نیز ایجاد دوقطبی میان مقاومت وزندگی نرمال آمریکایی در دستور کار قرارگرفته است.