کشتار بیوقفه در غزه؛ ۸۲ شهید و ۲۶۲ زخمی در ۲۴ ساعت گذشته/ بحران در ارتش رژیم صهیونیستی: فرار گسترده از خدمت و کاهش نیروهای ذخیره/ اعتراف مقامات صهیونیست: سیاستهای تلآویو نزدیک به "جنایت جنگی" است
در روزهای اخیر، فشارها بین المللی از سمت کشورهای خارجی، خصوصا اروپا و همچنین انتقادات داخلی در سرزمینهای اشغالی به منظور پایان جنگ در غزه به شکل چشمگیری افزایش داشته است.

سرویس جهان مشرق - از بامداد امروز، جنگندههای ارتش رژیم صهیونیستی حملات گستردهای را به مناطق مختلفی در نوار غزه بهویژه در شمال و جنوب این منطقه انجام دادهاند که در پی آن، تعداد زیادی از مردم بی دفاع فلسطینی به شهادت رسیده و دهها نفر دیگر زخمی شدهاند.
در شمال غزه، مناطقی مانند جبالیا، برج السلطان و خیابان النزهة هدف حملات هوایی قرار گرفتند.
در جریان این حملات، منازل غیرنظامیان، از جمله منزل خانوادههای جنید و نبهان بمباران شد که به شهادت ۱۲ نفر از جمله کودکان و نوزادان منجر شد.
تصاویر منتشرشده از زیر آوار بیرون کشیدن اجساد کودکان دلخراش و تکاندهنده است.
در جنوب نوار غزه نیز شهر خانیونس و مناطق اطراف آن از جمله معن، عبسان جدید، عبسان بزرگ، بنی سهیلا، الشحایدة، جورة اللوت، قیزان النجار و میدان التحلیة آماج بیش از ۲۰ حمله هوایی و توپخانهای قرار گرفتند.
تنها در منطقه معن، سه نفر به شهادت رسیدند و در منطقه التحلیة، چهار تن از اعضای خانواده مصری شهید و مجروح شدند.
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه امروز چهارشنبه در بیانیهای اعلام کرد که در حملات ۲۴ ساعت گذشته ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی به این باریکه ۸۲ فلسطین به شهادت رسیده و ۲۶۲ نفر نیز زخمی شدند.
سخنگوی آژانس آونروا اعلام کرد که هزاران کامیون حامل کمکهای بشردوستانه در انتظار اجازه ورود به نوار غزه هستند.
وی افزود که رژیم صهیونیستی علیرغم فشارهای گسترده بینالمللی، هنوز پاسخ مناسبی برای تسهیل ورود این کمکها نداده است.
به گفته وی، برخی از این کامیونها در گذرگاه کرم ابو سالم متوقف شدهاند، اما هنوز به انبارهای داخل غزه منتقل نشدهاند.
سخنگوی آونروا همچنین ادعای کنترل گروههای فلسطینی بر کمکها را رد کرد و آن را نادرست خواند.
هلاکت و زخمی شدن چند نظامی صهیونیست/ حمله موشکی گروههای مقاومت به عسقلان و اشدود
منابع عبری زبان از هلاکت و زخمی شدن ۴ نظامی ارتش رژیم صهیونیستی بر اثر فرو ریختن ساختمانی در نوار غزه بر سر نظامیان اشغالگر خبر دادند.
در این حادثه، یک نظامی به هلاکت رسیده و ۳ نظامی دیگر نیز بشدت مجروح شده و وضعیت وخیمی دارند.
بخش سانسور نظامی رژیم صهیونیستی اجازه انتشار جزئیات بیشتر را نداده است.
نظامی کشته شده دانیلو موکانو (Danilo Mocanu)، ۲۰ ساله از شهر حولون است که در جریان نبردی در جنوب نوار غزه کشته شد.
گروهانهای قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد: ما در واکنش به کشتار فرزندان ملت فلسطین اشدود و عسقلان را مورد حمله موشکی قرار دادیم.
انصار الله: محاصرهای کامل بر بندر حیفا و فرودگاه بنگوریون اعمال کردیم/ ژنرال صهیونیست: پایان دادن به جنگ در غزه میتواند کلید کاهش تهدید یمنیها باشد
محمد البخیتی، عضو دفتر سیاسی گروه انصارالله یمن، اعلام کرد که این گروه توانسته بندر ایلات را به طور کامل مسدود و محاصره هوایی بر فرودگاه بنگوریون اعمال کند.
وی هشدار داد که در صورت ادامه تجاوزات رژیم اشغالگر علیه غزه، عملیات مقاومت علیه این رژیم به صورت تدریجی و فزاینده ادامه خواهد یافت.
زویکا هایموویچ سرتیپ ارتش صهیونیستی نیز در رابطه با حملات انصارالله یمن گفت: جنگ فعلی باجنبش انصار الله در یمن «بیپایان» است، بهویژه که این گروه یمنی روشهای حمله خود را تغییر داده است.
اسرائیل با چالشهای فزایندهای از سوی حملات موشکی و پهپادی حوثیها روبروست و این امر آن را مجبور میکند تا خود را با تهدید مداوم از جنوب وفق دهد.
به گفته این ژنرال صهیونیست، تهدید اخیر یمنیها مبنی بر حمله به بنادر اسرائیل، نشاندهنده گستردهتر شدن تاکتیکهای تهاجمی آنهاست و این در حالی است که اسرائیل بیش از پیش به جای یک استراتژی جامع برای دستیابی به «امنیت ملی»، بر «مدیریت عملیاتی» رویدادها تکیه میکند.
هایموویچ با اذعان به قدرت انصارالله یمن گفت: محاصره هوایی یا دریایی که اسرائیل سعی در اعمال آن بر حوثیها دارد، تأثیر محدودی داشته است.
تعلیق پروازهای بینالمللی به دلیل تهدیدهای یمنیها، تأثیر روانی قدرتمندی بر میدان نبرد دارد.
یمنیها با بهرهگیری از جغرافیای تولید موشکها و انگیزههای ایدئولوژیک خود، توانایی ادامه حملات را برای مدت طولانی دارند.
پایان دادن به جنگ در غزه میتواند کلید کاهش تهدید یمنیها و تضمین ثبات منطقهای باشد.
بحران فرار از خدمت در ارتش صهیونیستی؛ از ۲۴ هزار مشمول فقط ۱۲۱۲ نفر جذب شدند
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از میان ۲۴ هزار دستور فراخوان خدمت نظامی صادرشده در سال ۲۰۲۴، تنها ۱۲۱۲ نفر به خدمت ملحق شدهاند؛ آماری که بهروشنی از شدت بحران در جذب نیروهای جدید در ارتش حکایت دارد.
در همین حال، شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از رئیس بخش برنامهریزی ارتش گزارش داد که افزایش چشمگیر شمار افراد فراری از خدمت، نیازمند تشدید مجازاتها و اقدامات بازدارنده جدیتر است.
جنبش اسرائیلی "مادران در جبهه" طی گزارشی آمار و ارقام قابل توجهی را در خصوص جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه اعلام کرد.
در این گزارش آمده است: میزان تمایل نیروهای ذخیره به حضور در جبهه و پاسخ مثبت آنان به فراخوان خدمت از ۹۵ درصد در ابتدای جنگ به ۷۵ درصد در شرایط کنونی کاهش یافته است.
بر اساس اطلاعات میدانی در برخی از یگانها این میزان به ۵۰ درصد کاهش یافته است.
منبع صهیونیست: ما در برابر یک سونامی واقعی قرار داریم که وضعیت را وخیمتر خواهد کرد
فشار و تهدیدات کشورهای غربلی علیه رژیم صهیونیستی به اوج خود رسیده و چندین کشور اروپایی در روزهای اخیر این رژیم را تهدید به تحریم کرده اند.
روزنامه یدیعوت احرونوت به نقل از منبعی در وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم در یکی از بحرانیترین و بیسابقهترین شرایط خود قرار دارد.
این مقام صهیونیست اظهار داشته است: «ما در برابر یک سونامی واقعی قرار داریم که وضعیت را وخیمتر خواهد کرد.»
وی تأکید کرد که رژیم صهیونیستی از نوامبر ۲۰۲۳ تاکنون، تصویری جز کشتار کودکان فلسطینی و ویرانی خانهها از خود به جهان ارائه نداده و این مسئله تأثیر مخربی بر وجهه بینالمللی این رژیم گذاشته است.
این مقام همچنین با اعتراف به بنبست سیاسی و نظامی تلآویو تصریح کرده: «اسرائیل هیچ راهکار و برنامهای برای دوران پس از جنگ ارائه نمیدهد؛ تنها مرگ و ویرانی است.»
وی نسبت به افزایش دامنه تحریمهای خاموش جهانی هشدار داده و گفت: «این تحریمهای بیصدا در حال گسترش است و نباید خطر آن را دستکم گرفت.
بهزودی هیچکس تمایل نخواهد داشت که نامش با اسرائیل گره بخورد.»
از سوی دیگر، شبکه خبری سیانان به نقل از منابع آگاه گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، تمایل دارد توافقی در خصوص جنگ غزه حاصل شود، اما بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی، آمادگی لازم را برای این امر ندارد.
به گفته یکی از منابع نزدیک به ترامپ، ناامیدی وی از نتانیاهو حتی پیش از شدت گرفتن تحولات خونین اخیر در جنگ آغاز شده بود.
این نارضایتی زمانی آشکارتر شد که نتانیاهو پیش از دیدار با ترامپ، با «مایکل والتز» (مشاور امنیت ملی برکناری شده آمریکا) درباره گزینههای نظامی علیه ایران گفتوگو کرد.
موج انتقادات داخلی در سرزمینهای اشغالی علیه جنگ غزه/ اذعان مقامات سابق رژیم صهیونیستی به انجام جنایت علیه مردم بی دفاع و کودکان
همزمان با افزایش انتقادات و فشارهای بین المللی علیه رژیم صهیونیستی در رابطه با جنایت و نسل کشی در غزه، موج جدیدی از محکومیت ها علیه جنگ در سرزمینهای اشغالی نیز به راه افتاده است.
موشه یعلون، وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی، صبح امروز در مصاحبهای بار دیگر تأکید کرد که دولت این رژیم در حال ارتکاب جنایت جنگی در نوار غزه است.
وی با اشاره به حضور چهرههای تندرو چون اسموتریچ و ایتمار بنگویر در دولت گفت: «این افراد دارای نگرش موعودگرایانه هستند، خواهان پایان جنگ نیستند و درباره اخراج فلسطینیها و اسکان یهودیان در غزه سخن میگویند.»
او همچنین تأکید کرد که دولت روانپریش صهیونیستی فعلی مانع آزادی اسرا از آغاز جنگ شده است.
وی هشدار داد که فشار نظامی منجر به کشته شدن اسرای اسرائیلی میشود.
همچنین ایهود اولمرت، نخستوزیر اسبق رژیم صهیونیستی، در اظهاراتی سیاستهای فعلی تلآویو در نوار غزه را بهشدت مورد انتقاد قرار داد و آن را نزدیک به جنایت جنگی دانست.
وی در گفتوگو با یک شبکه تلویزیونی اسرائیلی گفت: «آنچه اسرائیل اکنون در غزه انجام میدهد، از نظر من نزدیک به جنایت جنگی است.
این جنگ نه هدف دارد، نه امیدی به تحقق هیچ دستاوردی که بتواند جان اسرا را نجات دهد.»
اولمرت افزود: «صحنه روشن جنگ، کشتار هزاران غیرنظامی بیگناه فلسطینی و شمار زیادی از نظامیان اسرائیلی است.
از هر زاویهای به این ماجرا نگاه کنیم، با صحنهای زشت و خشمبرانگیز روبهرو هستیم.»
یائیر لاپید رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی از عدم ابراز تأسف دولت نتانیاهو نسبت به کشته شدن کودکان در غزه انتقاد کرد و گفت این مسئله نه تنها یک اشتباه در عرصه روابط بینالملل بلکه یک خطای اخلاقی بزرگ است.