خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری قاچاقچیان سوخت با بارنامه های صوری

مشرق | اجتماعی و حوادث | جمعه، 02 خرداد 1404 - 00:41
رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به اینکه قاچاقچیان سوختی که با جعل بارنامه فعایت داشتند دستگیر شدند، گفت: قاچاقچیان دستگیرشده به ۵۵ میلیون سوخت با بارنامه های صوری متهم هستند.
باند،قاچاق،اقتصادي،اخبار،اعضاي،اشاره،بارنامه

به گزارش مشرق، سردار حسین رحیمی با اشاره به اینکه در پی دریافت اخبار به دست آمده در خصوص فعالیت یک باند سازمان یافته که با جعل بارنامه های صوری در زمینه قاچاق فراوردهای سوختی موضوع در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی فراجا قرار گرفت، بیان کرد: اعضای این باند در قالب یک شرکت تجاری در پوشش صادرات از طریق مبادی رسمی در بنادر جنوبی کشور اقدام به قاچاق فرآورده های سوختی به کشورهای حاشیه خلیج فارس می‌کردند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به اینکه اعضای این باند بیش از ۵۵ میلیون لیتر سوخت قاچاق را در قالب صادرات برای یک شرکت صوری و کاغذی با تهیه بارنامه های داخلی با عنوان قیر محلول از مبادی رسمی به خارج کشور صادر کرده بودند، افزود: اعضای ۴ نفره این باند دستگیر و تلاش برای شناسایی و دستگیری سایر عوامل و مرتبطین این پرونده ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه اخبار و اطلاعات هموطنان گرامی می تواند ما را در برخورد بیش از پیش با مجرمان و مفسدان اقتصادی یاری کنند، افزود: ستاد خبری با شماره ۰۹۶۳۰۰ آماده دریافت اخبار و اطلاعات هموطنان در خصوص جرایم مختلف اقتصادی از جمله قاچاق سوخت است.