برنامهریزی راهبردی برای تعالی کانونهای مساجد البرز - تسنیم
مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان البرز بر ضرورت برنامه ریزی راهبردی برای تعالی و توسعه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، حجتالاسلام کاظم شکری، مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان البرز امروز در نشست صمیمی با جمعی از مدیران کانونهای فرهنگی هنری مساجد این استان که در سالن جلسات خانه ملت کرج برگزار شد، ضمن مرور عملکرد سالهای گذشته، بر اهمیت استمرار و تقویت فعالیتهای فرهنگی و هنری در بستر مساجد تأکید کرد.
وی عنوان کرد: از سال 1389 تاکنون، طرحها و برنامههای متنوع و اثربخشی در حوزههای مختلف فرهنگی و هنری به همت کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان البرز به اجرا درآمده که نقش مهمی در ارتقای فرهنگ عمومی، تقویت هویت دینی و انقلابی و جذب نوجوانان و جوانان به محیطهای معنوی و فرهنگی مساجد ایفا کردهاند.
حجتالاسلام شکری با اشاره به اینکه مطالبات کانونهای فرهنگی هنری مساجد، در راستای تحقق اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی تعریف شدهاند، خاطرنشان کرد: این مطالبات میتوانند در فرایند سیاستگذاریهای کلان فرهنگی، بهویژه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی و کمیسیونهای فرهنگی، مورد توجه جدی قرار گیرند.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان البرز با اشاره به برنامهریزی برای برگزاری ویژهبرنامه سالروز سوم خرداد اذعان کرد: یکی از مصوبات ارزشمند در حوزه فرهنگی که در سطح استانداری البرز و فرمانداریهای شهرستانها به تصویب رسیده، برگزاری باشکوه مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر است.
وی افزود: این رویداد فرهنگی با محوریت مناطق محروم با مشارکت فعال کانونهای فرهنگی هنری مساجد برگزار میشود که نشاندهنده عزم جدی این نهادها در ترویج روحیه ایثار و مقاومت در بستر فعالیتهای مردمی است.
فراهمسازی زیرساختهای فرهنگی و هنری مناسب در مساجد از اولویتهای اساسی ما به شمار میرود.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان البرز ادامه داد: در شهرستانهای چهارباغ و نظرآباد گامهایی در این زمینه برداشته و تدابیری اتخاذ شده است، اما همچنان در شهرستان کرج که بیشترین حجم مخاطب و فعالیت را در خود جای داده، با چالشها و کمبودهای جدی در حوزه امکانات مناسب فرهنگی مواجه هستیم.
وی مأموریت اصلی کانونهای فرهنگی هنری مساجد را کاملاً وابسته به نهاد مقدس مسجد دانست و تصریح کرد: برای موفقیت در اجرای برنامههای فرهنگی و تحقق رسالت تربیتی و اجتماعی مساجد، تمامی نهادها، سازمانها و مسئولان فرهنگی و اجرایی استان باید با همافزایی، همراهی و مشارکت جدی در این مسیر حضور فعال داشته باشند.
شکری با اشاره به نگاه حمایتگرانه علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی، نسبت به توسعه فعالیتهای فرهنگی در مساجد افزود: این نگاه مثبت و آیندهنگر، فرصت مغتنمی است تا بتوانیم از ظرفیتهای تقنینی و حمایتی مجلس برای گسترش دامنه فعالیتهای فرهنگی و جذب نسل نوجوان و جوان به مساجد بهرهبرداری کنیم.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان البرز با بیان اینکه بیشک، کار فرهنگی مؤثر و پایدار، نیازمند برنامهریزی دقیق، خلاقیت، و تأمین منابع مادی و معنوی است، بر ضرورت برنامهریزی راهبردی برای تعالی و توسعه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان تأکید کرد.
وی خاطرنشان کرد: آنچه امروز بیش از هر چیز موردنیاز کانونهاست، تقویت زیرساختهای فرهنگی و هنری در سطح مساجد و تأمین بودجههای لازم برای اجرای برنامههای متنوع، فاخر و اثرگذار است.
تحقق این اهداف میتواند کانونهای مساجد را به پیشرانان فرهنگی مؤثر در سطح استان و کشور بدل سازد.
انتهای پیام/